Welkom op de site van Schietvereniging Het Trefpunt te Poortugaal 


SV "Het Trefpunt" is een schietvereniging waar uitsluitend met luchtdrukgeweer en luchtdrukpistool wordt geschoten, 
allebei een Olympische discipline.

Er schieten bij SV "Het Trefpunt" zowel ouderen als jeugdigen, er schieten recreatieve en sportschutters, SV "Het Trefpunt" levert zelfs een aantal schutters voor de Regio Selectie en de Nationale Selectie, kortom er is voor iedereen een plekje en in de bar kan, bij een drankje nagepraat worden over Uw schietresultaten.Schieten is een sport !


Bij vele sporten wordt de prestatie in belangrijke mate bepaald door de leeftijd, de grootte, de kracht of de snelheid van de sportman of -vrouw, in de schietsport hangt een goed resultaat af van discipline en concentratie.
De schietsport is voor mannen, vrouwen, ouderen, jeugdigen en lichamelijk gehandicapten, het is een zomer- en een wintersport, en je kan zowel individueel als in teamverband aan wedstrijden deelnemen. Concentratievermogen, ademhaling- en spierbeheersing zijn belangrijke eigenschappen van sportschutters.


Is Uw interesse gewekt ?? Als U een keer wilt komen schieten belt U met 010-5017001 voor een afspraak dan kunnen wij een gastheer-/vrouw en een baan voor U reserveren en U kennis laten maken met de schietsport.