Възстановителните програми на д-р Емилова ! Цена -420 лева !

публикувано 18.07.2010 г., 5:29 ч. от Stefka Kucarova

От 2010 година „Бюро Радецки” предлага на своите клиенти нов туристически продукт – Възстановителни програми, разработени съвместно с клиниката на д-р Емилова. Предлаганите от нас възстановителни програми са поредната стъпка към здравословен начин на живот, постиган посредством правилно хранене и активни физически натоварвания сред природата. Те са естествено продължение на лечебно-профилактичните програми на д-р Емилова и се реализират в планински условия под формата на пешеходен туризъм. Програмите са подходящи за всички възрасти, като се препоръчват специално на лица, провели курсове по плодолечение и възстановяващо захранване. Програмите се реализират в планината на надморска височина между 1500 до 2000 метра и по своята същност са активен отдих, с контролиран хранителен режим и дозирани физически натоварвания. Леките планински преходи, изминати с туристически раници и личен багаж, дават нужния тонус и натоварване, а заслужения след това отдих сред природата е едно неповторимо разтоварване от натрупания стрес!

Възстановителните програми включват:

  • Ежедневни планински преходи
  • Подходящи физически натоварвания
  • Съобразен хранителен режим
  • Планински водач и инструктор по физическа подготовка
  • Емоционално зареждане и разпускане посредством спортни игри, гимнастика и танци

Възстановителни програми, препоръчани от д-р Емилова:

Родопи: от село Манастир до Пампорово – 9 дни, 1600/2000 м

Код на програмата: ВП-1

Пешеходна програма „тип екскурзионно летуване”, включваща леки и средни по трудност пешеходни преходи до различни места за нощувка, която ще ви разтовари от стреса и напрежението през годината. Маршрутът започва от красивите Смолянски езера и преминавайки през курорта Пампорово и връх Снежанка достига Роженската обсерватория. Тук ще имаме уникалната възможност за нощно наблюдение на звездите! Ще се насладим на зеленината в околностите на хижа Момчил юнак, където ще нощуваме в уютен хотел. Ще минем през местността Хайдушки поляни и подножието на връх Преспа. За финал – гостоприемството на закътаното родопско село Манастир.

Преходи: 3-6 часа на ден; Терен: лек – динамичен.

Цена: 479 лв (планински водач и инструктор, планинска застраховка, местен транспорт, 8 нощувки, 8 вечери, 8 закуски, 7 обяда)

Дати: 26 юни, 10 и 24 юли, 7 и 21 август, 4 септември

 

Стара планина: От Козя стена до Добрила – 8 дни, 1500/2100 м

Код на програмата: ВП-2

Този маршрут обхваща изключително  панорамното старопланинско било. В съчетание с леки преходи, това е прекрасна възможност да се запознаете с природата на Стара планина, като същевременно си почивате и се любувате на необятни панорами. Маршрутът преминава през едни от най популярните природни забележителности в планината. Ще имате уникалната възможност да видите и фотографирате старопланински еделвайси!

Преходи: 3-5 часа на ден; Терен: лек – динамичен

Цена: 420 лв (планински водач и инструктор, планинска застраховка, местен транспорт, 7 нощувки, 7 вечери, 7 закуски, 6 обяда)

Дати: 26 юни, 17 и 31 юли, 14 и 28 август

 

Телефон за справки и записване: 0878 269 804

Comments