Да спрем цигарите

публикувано 2.03.2010 г., 2:50 ч. от Stefka Kucarova
Ако беше лесно да откажете цигарите, бихте ли го направили днес?

 

Ако беше лесно да откажете цигарите, бихте ли го направили днес?

Тази система е помогнала на милиони хора да откажат цигарите.

Днес Вие сте наред!

Електронна /онлайн/ книга

„Как да откажем цигарите завинаги без да напълнеем“

от Пол Маккена

/съдържа запис с хипноза за програмиране на съзнанието/

плюс сеанс премия – НАЙ – ПРОСТАТА СИСТЕМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ В СВЕТА

Няколко думи от Пол Маккена за книгата и невероятната му система за отказване от цигарите:

Съществуват два вида пушачи – тези, които ис­кат да откажат цигарите, но мислят, че не мо­гат, и тези, които си мислят, че могат да ги от­кажат във всеки момент, но се страхуват да раз­берат дали наистина е така. И в двата случая истинският въпрос е кого да виним – вас или цигарите? Ако сте в категорията на хората, които твър­дят: „Мога да ги откажа, когато поискам, но просто не искам“, ще ви кажа, че в случая говори­те не вие, а цигарите. Вероятно си мислите, че вие контролирате не­щата и пушенето зависи от вас – но ако някога сте опитвали и сте се провалили, сигурно знаете, че това всъщност не е вярно. Както пише прочу­тият френски поет Шарл Бодлер, „Най-големият номер, който дяволът някога е правил, е да убеди света, че не съществува.“ Ето как можете със си­гурност да го разберете.

Ако сте човек, който ис­ка да откаже цигарите, но смята, че не може, нап­равете всяко упражнение в тази книга с открито сърце. Бързо ще установите, че целият процес е далеч по-лесен, отколкото си представяте. Ако, от друга страна, си мислите, че можете да ги откажете, но не искате, все пак опитайте сис­темата.

как да откажем цигарите завинаги без да напълнеем с Пол Маккена и bookbg.net download електронна книга със запис на хипноза

Скоро ще разберете колко голяма сила  притежавате, колко голяма част от живота си сте подарили на цигарите и колко много ще ви по­могне тази книга. Когато свършите и ако наистина го искате, ви­наги можете да се върнете към пушенето – но шансовете са, че щом веднъж сте усетили свобо­дата, никога няма отново да се върнете към вкуса на цигарите.

Няма значение дали сте пушили цял живот, щом сте се опитвали много пъти досега да откажете цигарите и не сте успявали, или щом не вярвате, че тази система ще има ефект при вас. Трябва единствено да следвате изцяло и напълно моите указания и вече никога няма да пропушите. И не само това, ще го направите с чувството, че почти не сте се насилвали и че е много вероятно въобще да не напълнеете.

line3

от Задната обложка

КАК ДА ОТКАЖЕМ ЦИГАРИТЕ ЗАВИНАГИ Готови ли сте дa откажете цигарите завинаги?

как да откажем цигарите завинаги без да напълнеем с Пол Маккена и bookbg.net download електронна книга със запис на хипноза

  • Желаете да откажете цигарите, но се страхувате, че ще напълнеете?
  • • Искате да преодолеете всяко пристрастяване за броени минути?
  • • Омръзна ви да ви повтарят, че трябва да откажете цигарите?
  • • Безпокоите се всеки път, когато ви кажат, че пушенето е вредно за здравето ви?
  • • Преди сте опитвали да не пушите и сте се проваляли?

Невероятната система на Пол Маккена за отказване на цигарите е помогнала на повече от един милион хора по света да преодолеят този пагубен навик, запазвайки нормалното си тегло. Сега Пол ще помогне и на вас да откажете цигарите завинаги. През последните петнадесет години Пол Маккена разработва уникален метод, благодарение на който отказването от цигарите е изненадващо лесно. Следвайки простата система от условия, разкрита в тази книга и в компактдиска, ще тренирате съзнанието и тялото си така, че повече няма да се нуждаете от цигари и ще се чувствате по-добре без тях. И най-важното – няма опасност да напълнеете по време на процеса.

Д-р Пол Маккена е Водещият британски автор на бестселъри за самопомощ, световноизвестен хипнотизатор и експерт по въпросите за силата на човешкия ум. Той е помогнал на звезди като Роби Уилямс и Дарил Хана да се справят с тютюнопушенето. Телевизионните му семинари се излъчват в над 40 страни, има повече от 6 000 000 клиенти в цял свят.

Съдържа CD с хипноза за програмиране на съзнанието

line3

Електронни книги DOWNLOAD

Онлайн книгата на Светлин Минев и www.bookbg.net "Как да търгуваме на финансовите пазари" Онлайн книгата на Доналд Тръмп "Не се отказвай" www.bookbg.net Онлайн книгата "Да печелиш" от Джак Уелч и www.bookbg.net Онлайн книгата "Изгради желязна самоувереност" от Пол Маккена и www.bookbg.net download

 

line3

Когато обсъждах с издателя си защо тази сис­тема за отказване от цигарите се различава от другите, споменах, че хората силно се страхуват да не напълнеят, защото системата се отнася до основната причина да се пуши, а не до симптоми­те. Всъщност наскоро проведено изследване е по­казало, че само 3 процента от хората, които при­лагат системата ми за отказване от цигарите, леко напълняват, а над 6 процента фактически на­маляват теглото си, докато отказват цигарите.

Последните двайсет години съм прекарал в изс­ледване на човешкото поведение и разработването на този революционен подход към отказа от пуше­нето, без да се напълнее. Зная точно защо пушите и как да го спрете завинаги. Умът ви е като ком­пютър и също като компютъра той си има собствен софтуер. Всеки от навиците ви, здравословен или смъртоносен, точно в този момент оперира в ума ви също като програмите в един компютър.

електронния онлайн вариант на книгата от Пол Маккена "Как да откажем цигарите завинаги без да напълнеем" download

Докато протича процесът на четене на тази книга, ние ще репрограмираме вашия ум с различни упражнения на въображението ви и с компактдиск с хипноза, придружаващ тази електронна книга. А когато свър­шите книгата и изслушвате диска всеки ден – поне две седмици, за вас цигарата никога вече няма да е същата.

Ако искате да пушите, пушете си – тук не влагам никакъв морал. Сигурен съм, че си е ваша работа какво правите с тялото си. Всъщност, ако искате да ядете кал, това си е чисто ваш проблем – а не на приятелите ви, на семейството ви, нито на правителството. Пушенето не е нищо друго, освен външно средс­тво да промените начина, по който се чувствате, практика, която е широко приета в нашата кул­тура.

line3

Изтегли

„Как да откажем цигарите завинаги без да напълнеем“

от Пол Маккена

Книжарница 12 лв   Bookbg.Net 1 sms

онлайн електронната книга "Как да откажем цигарите завинаги без да напълнеем" от Пол Маккена

 

електронния онлайн вариант на книгата от Пол Маккена "Как да откажем цигарите завинаги без да напълнеем" download

 

DOWNLOAD

line3

Храната, алкохолът, наркотиците, сексът, хазартът, телевизията и пазаруването също про­менят начина, по който се чувстваме. Причината някои от тези неща да са проблем, а останалите да не са, е тази, че с течение на времето поради продължителното поглъщане на никотин настъп­ват негативни за здравето последици. Като качествен наркотик пушенето не е кой знае какво, при условие, че сравните временното удоволствие, което една цигара ви предлага, и ве­роятността за ранна и в повечето случаи бавна и мъчителна смърт.

line3

Електронни книги DOWNLOAD

мафия мениджърът 100 процента Форекс Печелившите комуникации Наръчник по забогатяване от Робър Киосаки

 

line3

Нека да преценим – ако ви помо­ля да изпивате всеки ден хапче цианид или да пог­лъщате азбестов прах в замяна на някакво времен­но усещане за релаксация, ще го направите ли? Ве­роятно не. Но се обзалагам, че умирате за една ци­гара дори докато четете тези редове. Чичо ми Джон беше сериозен пушач. Тъкмо се беше пенсионирал и се готвеше да се наслади на лесния живот.

И като изневиделица получи удар. Идва говореше и бе прикован на инвалиден стол. Но желанието да пушите не изчезва дори когато очевидно животът ви е на косъм. Трудно мога да приема тази тотална липса на свобода, причинена от цигарите. Щом усещате, че трябва да пушите, вие сте роб на цигарите. Рабо­тите за тях.

Моментът, в който съзнателно из­берете дали да пушите, или да се откажете, вие отново се владеете и сте свободни. Моята цел е тази книга не е да ви помогна да се откажете от пушенето – а да ви помогна да вър­нете живота си. Ни повече, ни по-малко.

Пол Маккена

 

Comments