Etusivu

Suvelan Samoojien verkkosivut ovat muuttaneet! Löydät ajantasaista tietoa osoitteesta www.suvelansamoojat.fi

Partio on monipuolinen ja hauska harrastus kaikille lapsista aikuisiin. Suvelan Samoojat -partiolippukunta on perustettu jo vuonna 1978 tarjoamaan laadukasta toimintaa alueen nuorille. Tällä hetkellä lippukunnassamme toimii sudenpentulauma, seikkailijajoukkue, tarpojavartio, samoajavartio sekä vaeltajia ja aikuisia. Lue lisää eri ikäkausien toiminnasta välilehdeltä Ryhmät ja partiotoiminnasta yleisesti pääkaupunkiseudun partiolaisten sivuilta.
 
Suvelan Samoojien toiminta-aluetta ovat Suvelan lisäksi Suna, Tuomarila, Kirkkojärvi ja Espoon keskus. Lippukunnalla on oma kokoontumispaikka eli kolo osoitteessa Kirstinmäki 6. Katso kartta välilehdeltä Yhteystiedot.
 
Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen suvelan.samoojat(ät)gmail.com tai täytä tietosi lomakkeeseen tästä ja sinuun otetaan yhteyttä (huomaa, että lomakkeen käsittely voi viedä hetken). Mukaan mahtuu kaiken ikäisiä lapsia ja nuoria ekaluokkalaisista ylöspäin. Ryhmien kokoontumisajat löydät Kalenteri-välilehdeltä. Mikäli kokousajat eivät sovi omaan aikatauluusi, kannattaa silti ottaa yhteyttä siltä varalta, että kokousajat ovat muuttumassa tai uusia ryhmiä ollaan perustamassa. 

Seuraa meitä myös somessa:

Instagram  Tykkää
http://www.kliffa2018.fi/

Uutiset

Suvelan Samoojien toimintaan otetaan nyt kaiken ikäisiä uusia jäseniä! Ryhmien kokousajat löydät kalenterista. Myös aikuisia vapaaehtoisia kaivataan kipeästi. Ilmoittautumisen partioon voit tehdä täällä.

Korven Kutsu kisataan 21.4. 2018.

Kesällä pidetään piirileiri Kliffa 23.-31.7.2017.

Instagramista löytyy nyt kuvia retkiltä.

Suvelan Samoojien jäsenrekisteriä pidetään Kuksassa. Luomalla PartioID:n pääset myös itse päivittämään tietojasi ja ilmoittautumaan tapahtumiin netissä.