Medlemskap

For english version click here

Betal medlemskap til TSI

Medlemsskap hos TSI koster 100 kroner per semester. Du kan bli medlem i TSI her. Husk å krysse av TSI SUT (Dykking) i TSI-Undergrupper.

Betal medlemskap til SUT

Medlemsskap hos SUT koster 200 kroner per semester og skal betales i begynnelsen av hvert semester eller ved medlemsskaps-start. Hvis det er ønskelig kan man også betale for to semester, men ikke mer. Betaling skal gjøres på TSI medlemsportal. Du må melde deg inn i idrettenonline under undergruppen SUT/hav da dette er offisiell oversikt over medlemmer. Medlemmer vil senere bli tilsendt faktura eller motta informasjon om betaling.Etter betaling er du medlem og du kan bli meldem på facebook siden til medlemer.

Facebook

vi har en Facebook side og en tilhørende lukket gruppe for medlemmer til dykkerelatert diskusjon. Gruppen til medlemer gir aktuelle informasjoner til planlagt dykketurer og du kan bruke facebooksiden for å finne buddies.

Melde seg opp i mail listen

Mye av den informasjonen som klubben sender ut går ut via e-post. Vi har en liste som det går an å abonnere på. Dette gjør du ved først å velge den e-post adressen som du vil motta SUT-mailen på. Deretter oppretter man en mail til sympa[at]list.uit.no. Skriv: subscribe sut ditt for- og etter-navn i emnefeltet og la resten av mailen være tom. Sett tekstformateringen i e-posten til plain text Når du har gjort dette vil du motta en mail, følg instruksene i denne e-posten for å bekrefte abonnentet. Du er nå lykkelig abonnent på SUT-maillisten.

Melde seg AV mail listen

Ønsker du å dra fra oss og ikke høre fra oss legere kna du melde deg av mailing listen. Dette gjøre du med å gå inn på denne linken: https://list.uit.no/sympa/sigrequest/sut. Der må du først validere epost adressen som du har registert i SUT mailing listen, og så kan du "Unsubscribe". Du blir da en ulykkelig ikke-lenger abonnent på SUT-maillisten.


 
Comments