Medlemskap

Innmeldingsskjema

For english version click here

Betal medlemskap til SUT

Medlemsskap hos SUT koster 200 kroner per semester og skal betales i begynnelsen av hvert semester eller ved medlemsskaps-start. Hvis det er ønskelig kan man også betale for to semester, men ikke mer. Betaling kan gjøres kontant på klubbhuset ved å skrive en kvittering og få underskrift fra noen som allerede er SUT medlem. Eller ved å betale til konto: 1503.20.84173

Medlemskap kan også betales via Vipps til SUT - dykkeklubben

Betal medlemskap til TSI

Medlemsskap hos TSI koster 100 kroner per semester. Du kan bli medlem i TSI her. Husk å krysse av TSI SUT (Dykking) i TSI-Undergrupper.

Melde seg opp i mail listen

Mye av den informasjonen som klubben sender ut går ut via e-post. Vi har en liste som det går an å abonnere på. Dette gjør du ved først å velge den e-post adressen som du vil motta SUT-mailen på. Deretter oppretter man en mail til sympa[at]list.uit.no. Skriv: subscribe sut ditt for- og etter-navn i emnefeltet og la resten av mailen være tom. Sett tekstformateringen i e-posten til plain text Når du har gjort dette vil du motta en mail, følg instruksene i denne e-posten for å bekrefte abonnentet. Du er nå lykkelig abonnent på SUT-maillisten.

Melde seg AV mail listen

Ønsker du å dra fra oss og ikke høre fra oss legere kna du melde deg av mailing listen. Dette gjøre du med å gå inn på denne linken: https://list.uit.no/sympa/sigrequest/sut. Der må du først validere epost adressen som du har registert i SUT mailing listen, og så kan du "Unsubscribe". Du blir da en ulykkelig ikke-lenger abonnent på SUT-maillisten.


Facebook

Mail listen er våres hovedsakelig informasjons kanal, men vi har også en Facebook side og en tilhørende lukket gruppe for medlemmer til dykkerelatert diskusjon. 
 
Comments