Hem


Välkommen till Sussies Hund- och Kattpensionat


Tack för att du valt att låta

Sussies Hundpensionat sköta om din hund.

Sussies Hundpensionat önskar nya och återkommande hundgäster varmt välkomna att boka plats i vårt hundpensionat i Gungvala som öppnade den 15/12 2008
Pensionatet har 12 platser för hundgäster och är, i och med anpassningen till de nya djurskyddsregler som trädde i kraft maj 2008 ett av Blekinges modernaste pensionat.

Se vårt tillstånd från Länsstyrelsen här

Sussies Kattpensionat är ett nybyggt, personligt pensionat med plats för åtta gästande katter .
Både ’rum’ och rastgårdar (nybyggt våren 2011) är anpassade efter 2008 års nya djurskyddslag, med rymliga, ljusa utrymme och med ut/ingång till en egen, väl tilltagen, takförsedd rastgård med liggbord, klätterställningar och möjlighet till övriga, kattvänliga aktiviteter.

Djuraffären lagerför och säljer 4 sorter färskfruset foder till hund. Länets största utbud av färskfruset hundfoder!

Vi erbjuder:


Stora, ljusa boxar med väl tilltagna hundgårdar, delvis under tak, i direkt anslutning till varje box. Varje box har eget fönster i hundnivå, bekväma liggbord, trasmatta & fäll.

Minst två promenader dagligen i stor, inhägnad hage eller i skogen.
Två måltider per dag bestående av enbart färskfoder alt. torrfoder (Arion) blandat med färskfoder.
Möjlighet till fri lek i stora hundhagen tillsammans med övriga pensionatsgäster (gäller endast ’socialt kompetenta’ hundar med ägarens tillåtelse och självklart under övervakning)

Möjlighet till individuellt anpassad pensionatsvistelse som inkluderar t. ex. pälsvård, extra promenad, kloklippning och/eller övriga önskemål.

Lite av varje