Hervind je kracht na borstkanker

Voor survivors van borstkanker organiseer ik sinds 2007 jaarlijks een huttentocht door de bergen waarin je letterlijk en figuurlijk nieuwe toppen bereikt en mentale en fysieke grenzen worden verlegd.

Voor mij is het mooiste moment van de reis wanneer survivors zichzelf versteld doen staan door een top te bereiken, terwijl ze dat misschien zelf helemaal niet voor mogelijk hadden gehouden. Dat geeft weer vertrouwen in je eigen lijf en in de toekomst. Tegelijkertijd laat je op de tocht overtollige ballast achter door stap voor stap de weg naar de toekomst in te slaan.

Een week lang jezelf te omringen met zoveel schoonheid en kracht van de bergen, geeft je letterlijk meer lucht en licht. Het landschap is inspirerend en uitdagend. Het samen zijn met andere survivors geeft verbondenheid en plezier. We lopen samen, delen ervaringen en zetten samen een geweldige prestatie neer. En eenmaal op de top word ik altijd overspoeld met het gevoel van ‘Celebrate Life!’, vier het leven! 

Survivors komen thuis met nieuwe perspectieven en nieuwe kracht.

Wien Sillevis Smitt 

De plannen voor Survivors on Top 2017 worden gemaakt. We zijn van plan om een aantal etappes te lopen van de Alpenpässe-Weg, die loopt van Chur naar het meer van Genève in Zwitserland. We zijn van plan om eind juni of begin juli 2017 te gaan lopen. Heb je interesse om mee te gaan, laat het ons weten via contact
Of vul het info-formulier in en wij informeren je!

  

Door wie?
Initiatiefneemster Wien, zelf survivor van borstkanker, wil haar eigen ervaringen inzetten voor andere survivors van borstkanker door het organiseren van actieve en sportieve evenementen.
Eerder organiseerde zij een sponsorloop tijdens de marathon van Amsterdam en Survivors on Top in 2007, 2009, 2010 en 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015. Wien heeft een passie voor bergen en maakt al haar hele leven tochten en beklimmingen in de Alpen. Ze is in het bezit van een EHBO-diploma en heeft ruime ervaring met het begeleiden van groepen en individuen in de bergen, mede dankzij haar werk als reisleider voor leiderschapsreizen. 

Saskia Hilverda neemt in 2016 de organisatie van de reis voor haar rekening. Eerder hielp zij al met de organisatie van Survivors on Top in 2010 t/m 2015. Saskia, mede-survivor, is een enthousiaste wandelaar en geniet intens van de natuur zowel in Nederland als in de bergen. Dankzij Saskia's nominatie voor de Breast Friends Award heeft Survivors on Top deze prijs in 2011 gewonnen. 

Saskia en Wien delen hun passie voor de bergen en hun borstkanker ervaring en maken jaarlijks samen- met veel plezier en toewijding- Survivors on Top mogelijk!


Suvivors on Top wordt mede mogelijk gemaakt door...