Speel mee! Seizoen 2018-2019

Speel mee! Seizoen 2018 - 2019

Wij zoeken nieuwe bestuursleden!

Aanmelden voor activiteiten kan via ons Interesseformulier. Alle activiteiten vinden plaats in Culemborg, en repetities zijn in basisschool De Josefschool (Sint Janskerkstraat 10-12, Culemborg), tenzij anders aangegeven.
Voor alle activiteiten geldt: deze kunnen alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

We werken continue aan de samenstelling van ons programma, wijzigingen kunnen daarom voorkomen.
Meld je aan voor onze Vriendenlijst om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten.

Heb je zelf een idee voor een activiteit laat het ons dan weten!

Gepland of doorlopend

Heb je een leuk idee voor een activiteit of wil je als regisseur iets organiseren, laat het ons dan snel weten.


Bestuur Surpluus

Surpluus
Het bestuur van Surpluus bestaat uit enthousiaste theaterliefhebbers die veel energie krijgen van het neerzetten van een gevarieerd aanbod van theaterproducties en aanverwante activiteiten. Ben jij iemand met frisse ideeën en wil je ook een actieve bijdrage leveren aan het culturele aanbod in Culemborg? Dan is een rol in het bestuur van Surpluus misschien iets voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op of spreek ons aan tijdens één van onze activiteiten.De vloer op, cursus improvisatietheater

Marije HorjusRegie: Marije Horjus
Periode: 14, 21 en 28 januari, 4, 11 en 18 februari

Repetitieavond: maandag
Aantal spelers: maximaal 14
Kosten: € 75,- 
Marije Horjus is een ervaren en vakkundig theaterdocent. Zij bruist van energie en is aanstekelijk enthousiast. Ze leert je hoe je verschillende acts opbouwt, personages speelt en samenspel biedt. Vanuit de improvisaties ontstaan mooie en interessante scenes. Marije stuurt je aan en daagt je uit om jouw talent te verdiepen en te vergroten. Zodat jij jouw medespelers en vooral jezelf elke les kan verrassen.
Deze cursus is een vervolg op de 4 avonden in november. Het is niet nodig dat je daaraan mee hebt gedaan. Schrijf je in voor deze cursus.