Over Surpluus


WIJ ZOEKEN BESTUURSLEDEN

Ook jij kan Surpluus helpen

Om een gevarieerd theateraanbod te kunnen blijven bieden is organisatie nodig. Daarvoor heeft Surpluus een bestuur. En wij zoeken nieuwe bestuursleden. Jou dus. Of iemand uit jouw netwerk. Want zo werkt Surpluus: we zijn een netwerk, met z'n allen kennen we veel mensen en kunnen we dus veel voor elkaar krijgen.Ben je proactief en heb je zin om theateractiviteiten mogelijk te maken?

Denk en praat jij graag mee over de richting die Surpluus op moet gaan?

Dan past een bestuursfunctie bij Surpluus bij jou!Wat doet het bestuur van Surpluus?
We zetten ons in voor een bloeiend cultureel leven in Culemborg. We willen voor zowel onze spelers als ons publiek een gevarieerd aanbod aan theateractiviteiten. Concreet komt het erop neer dat we regisseurs of spelers die met een idee bij ons aankloppen ondersteunen. En soms nemen we zelf het initiatief bij de organisatie van cursussen, workshops en producties. We regelen bijvoorbeeld repetitieruimte, (helpen bij het) onderhandelen over voorstellingslocaties, vragen subsidie aan en promoten voorstellingen.Wat levert het je op?

Voldoening bij geslaagde activiteiten en goedbezochte voorstellingen. Gezelligheid staat voorop binnen het bestuur: vergaderen is echt niet zo saai als het woord doet vermoeden. Het klaren van een klus geeft energie!Wat kost het je?
Natuurlijk kost bestuurswerk je tijd. Tijd is kostbaar, tegenwoordig lijkt iedereen overvol te zitten. Vele handen maken licht werk. Daarom is het ook belangrijk dat de productiegroepen zoveel mogelijk zelf onderling regelen. Je kunt bovendien je tijd zelf indelen.

Wie is wie?

Voorzitter  Marjolein van den Berge
Secretaris
 Preben Slotboom
Penningmeester vacant

Heb je belangstelling voor een rol in het bestuur, neem dan contact met ons op.


VRIENDEN VAN SURPLUUS


Meedoen? Word Vriend van Surpluus

We zijn als netwerk altijd op zoek naar nieuwe mensen die mee willen doen aan onze producties. Dat kan als speler of regisseur zijn, maar ook als je hart meer ligt bij een rol achter de schermen, zoals productieleider of technicus, kunnen we je hulp gebruiken.

Als Vriend van Surpluus houden we je via onze mailinglist op de hoogte van al onze activiteiten. 

Wil je alleen naar onze voorstellingen komen kijken? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief.


https://www.facebook.com/theatervereniging.surpluus/

Word ook vriend van Surpluus op Facebook voor het laatste nieuws en foto's.


ONZE DOELSTELLINGEN


De Stichting Theaternetwerk Surpluus wil amateurtheater in Culemborg stimuleren door:

  • het organiseren van bijeenkomsten, waar theater- en toneelliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren;
  • het bij elkaar brengen van ‘vraag’ en ‘aanbod’;
  • het bieden van handige adressen om theater- en toneelactiviteiten te kunnen uitvoeren (bijvoorbeeld door theaterkleding en –accessoires beschikbaar te stellen);
  • het bundelen en beschikbaar stellen van expertise voor de uitvoering van theater- en toneelactiviteiten;
  • het (tijdelijk) bieden van formeel en/of rechtspositioneel onderdak aan theater- en toneelinitiatieven (bijvoorbeeld i.v.m. het aanvragen van subsidie en/of het sluiten van overeenkomsten met docenten).
Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ons rekeningnummer is: NL28 INGB 0007234940 t.n.v. Surpluus in Culemborg.