Welkom‎ > ‎

Voorstellingen seizoen 2018-2019

Voorstellingen seizoen 2018 - 2019Pinokkio
Pinokkio

Openluchtvoorstelling op Werk aan het Spoel


Iedereen kent het verhaal van Pinokkio. Maar niet zoals in deze voorstelling. Pinokkio krijgt een modern jasje, zonder de charme van vroeger te verliezen. Net zo leuk voor volwassenen als voor kinderen. Scherpe teksten, energiek theater en verrassende karakters maken deze productie een bijzondere ervaring.

De tekst is geschreven door Ko van den Bosch. Wie zijn werk kent, weet dat het staat voor humor, spektakel en mooie teksten.

Pinokkio gaat over een houten pop die heel graag een echte jongen wil worden. Maar voordat hij dit doel kan bereiken, heeft hij nog veel te leren en vele avonturen te beleven. De problemen waarmee Pinokkio wordt geconfronteerd snijden op speelse wijze thema's aan die spelen in het leven van jongeren. Ook zitten in het verhaal maatschappelijke thema's verwerkt, soms grotesk uitvergroot in beeld gebracht.

Spelers: Elly Teiwes, Marjolein van den Berge, Gab Franken, Michiel Kok, Jaap Bakker, Joost de Hart, Lisette Horbeek en Mathilde van den Berg 
Regie: Ivo Feuth 
Tekst: Ko van den Bosch


Reserveren Pinokkio

Reserveer kaarten voor Pinokkio door op de gewenste datum te klikken:


De voorstellingen zijn in de open lucht op Werk aan het Spoel, Goilberdingerdijk 40 in Culemborg.
Trek warme en makkelijke kleding aan bij het bezoeken van deze locatievoorstelling.

Ervaar je problemen bij het invullen van het reserveringsformulier, stuur dan een mailtje met je gegevens naar pinokkio@surpluus.nl.