post@surpluus.nl

Surpluus is een netwerk van theatervrienden uit Culemborg en omgeving. Samen organiseren we allerlei activiteiten op het gebied van theater. 
SPEEL MEE! Je moet immers het hele jaar al jezelf zijn!

Vriend worden van Surpluus? Dat kost niets! Stuur ons een mail en we houden je op de hoogte van onze activiteiten middels onze Nieuwsbrief (mail ons via post@surpluus.nl).


Agenda 2019/2020

Doe mee, het is hartstikke leuk! Meld je aan door het sturen van een mail aan: post@surpluus.nl.

Oktober
  • Tragikomedie 'De Mantelzorger', vanaf oktober (aanmelden niet meer mogelijk).
Juni/Juli
  • Weekendworkshop 'Verhalen vertellen', eind juni of begin juli.
  • Voorstellingen van Preben Slotboom en Robbert Baars (aanmelden niet mogelijk).Laatste NIEUWS

14 september 2019
Een mooie voorstelling

Een mooie voorstelling vandaag in de tuin van het Jan van Riebeeckmuseum, gespeeld door een mooie groep mensen. Marije, Dilly, Wim, Preben, Ruud en Guus bedankt dat jullie ook vandaag lieten zien hoe leuk theater maken en spelen is.5 september 2019
Open Monumentendag 2019 - Surpluus is weer van de partij

Jan van Riebeeck richte rond 1650 een (voor die tijd) plek van plezier in door Kaap de Goede Hoop te stichten, een plek van verversing voor de zware VOC tochten naar en van Indië.

Om voldoende zeelieden aan boord te krijgen werden hier in Nederland logementen ingericht als plekken van plezier. De waarden bleken echter ‘ceel’ verkopers, waardoor zeelui door schulden op te bouwen hun ‘ziel’ verkochten en dus eigenlijk als zeelui verkocht werden aan de VOC.

Kom naar zo'n  ‘plek van plezier’ op zaterdag 14 september, voorstellingen om 11.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. Locatie tuin Jan van Riebeeckhuis, Culemborg. Toegang gratis.


>> Meer Nieuws