Welkom op de website van Theaternetwerk Surpluus!Mail Surpluus

Surpluus is een netwerk van theatervrienden uit Culemborg en omgeving. Samen organiseren we allerlei activiteiten op het gebied van theater. 
SPEEL MEE! Je moet immers het hele jaar al jezelf zijn!

Vriend worden van Surpluus? Dat kost niets! Dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten. KLIK HIER en meld je aan!

Wil je alleen onze voorstellingen bezoeken? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief.


AGENDA 2019


17•18•19•25•26 mei VOORSTELLING
Voorstelling 'Pinokkio', regie Ivo Feuth
Openluchtvoorstelling bij Werk aan het Spoel,
Goilberdingerdijk 40, Culemborg

PinokkioUit het netwerk: twee voorstellingen van Kucu. Producties met voor Surpluus bekende namen, kijk op www.kucu.nl voor alle informatie. 

29•30 maart VOORSTELLING
Veronderstellingen, regie Robbert Baars
Theater aan de Slag Culemborg
Veronderstellingen

11•12•14 april VOORSTELLING
Wie heeft hier de leiding?, regie Preben Slotboom
De Gelderlandfabriek, Culemborg
Wie heeft hier de leiding?NIEUWS

8 maart 2019
Kaarten Pinokkio te reserveren

In mei te zien, nu vast te reserveren: de nieuwe Surpluus voorstelling Pinokkio.

8 maart 2019
Uit het netwerk: Veronderstellingen van Kucu op 29 en 30 maart

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart speelt Kucu de voorstelling Veronderstellingen. Een productie met voor Surpluus veel bekende namen, kijk op www.kucu.nl voor alle informatie. 

6 maart 2019
Uit het netwerk: Vrouwendag op 9 maart

Op zaterdag 9 maart zijn alle vrouwen in Culemborg van harte welkom om gezamenlijk Internationale Vrouwendag te vieren. Kom naar de Havo locatie van ORS Lek en Linge, beleef muziek en dans en proef uit verschillende wereldkeukens

Toegang vrij
Vrouwendag 13.00 - 19.00 uur
Lek en Linge, Multatulilaan 3 Culemborg

5 december 2018
Vervolg 'De vloer op' in januari en februari

Het nieuwe jaar kun je fijn beginnen met een serie avonden 'De vloer op'. Lees meer.

22 november 2018
Marjolein nieuw bestuurslid

Ons bestuursteam is uitgebreid met Marjolein van den Berge. We zijn erg blij met haar komst, en het enthousiasme en de doortastendheid die ze meebrengt.

19 september 2018
Cursus 'De vloer op' met Marije Horjus

In november kun je meedoen met de cursus 'De vloer op', waarin je onder begeleiding van Marije Horjus aan de slag gaat met improvisatietheater. De cursus is op de donderdagavond, meld je aan.

19 september 2018
Pinokkio preview

In het kader van 'De week van de opvoeding' speelt Ivo Feuth op woensdag 10 oktober met zijn productiegroep al enkele scenes van het toneelstuk Pinokkio. In het voorjaar zal het complete stuk te zien zijn. Lees meer of meld je aan.

27 augustus 2018
Open Monumentendag - voorstellingen in het Jan van Riebeeckhuis

Inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen: een korte theatervoorstelling in het Jan van Riebeeckhuis tijdens Open Monumentendag. Ook dit jaar speelt Surpluus4 keer, mis het niet. De voorstellingen op 8 september starten om 11.30, 13.30, 14.30 en 16.00 uur en duren ongeveer een half uur. Vrije toegang.

14 mei 2018
Ken je de Facebookpagina van Tussen muren al?

In juni kun je de voorstelling 'Tussen muren - Culemborg Vrijstad toen en nu' zien. In de voorstelling maak je kennis met een stukje geschiedenis van Culemborg, dat nog zeer actueel blijkt te zijn. Niet voor niets wordt deze productie in het kader van Culemborg 700: 700 jaar stadsrechten uitgevoerd en is het een onderdeel van het Gelderse Erfgoedfestival. Lees én bekijk alles over deze interessante voorstelling op de speciale Facebookpagina of kijk op www.kucu.nl.

6 maart 2018
Kaarten voor Ondertoon nu te reserveren

In april valt weer te genieten van een nieuwe Surpluus-productie: Ondertoon, van regisseur Ivo Feuth. Deze bijzondere voorstelling wordt gespeeld in het gebouw van harmonie Pieter Aafjes, waarbij de muzikanten natuurlijk ook niet zullen ontbreken. Lees meer of reserveer direct.

Ondertoon

Ondertoon

18 februari 2018
Zadelpijn

En zo maak je theater! Thomas, Thijs, Wendy, Edith, Martine, Lidwien, Liesbeth en Mirande... onwijs bedankt voor deze super voorstelling!
Zadelpijn