post@surpluus.nl

Surpluus is een netwerk van theatervrienden uit Culemborg en omgeving. Samen organiseren we allerlei activiteiten op het gebied van theater. 
SPEEL MEE! Je moet immers het hele jaar al jezelf zijn!

Vriend worden van Surpluus? Dat kost niets! Stuur ons een mail en we houden je op de hoogte van onze activiteiten middels onze Nieuwsbrief (mail ons via post@surpluus.nl).

Ontmanteld uitgesteld tot nader order... (a.g.v. COVID-19)

De huidige maatregelen in strijd tegen de verdere verspreiding van het Corona virus maken het onmogelijk dat wij kunnen blijven repeteren voor "Ontmanteld". In goed overleg met spelers, regisseur en de schrijvers van dit stuk is besloten deze productie uit te stellen tot nader order. Wordt vervolgd...

Nog geen reservering mogelijk voor kaartjes voor onze voorstelling "Ontmanteld" door het sturen van een mail naar: post@surpluus.nl.

Het valt allemaal niet mee om mantelzorger te zijn. Voor je het weet ben je zelf hulpbehoevend. Zeker als alle instanties zich met je gaan bemoeien. Een falend zorgsysteem, dat mensen met zich meesleurt. Een geweldig thema voor een uitdagend stuk. Je vraagt je steeds af of je er eigenlijk wel om mag lachen, omdat de werkelijkheid zo tragisch is.

N.t.b. in 2021
Odensehuis Culemborg
Achter 't Zand 58, Culemborg
Entree: €10Agenda 2020/21

Doe mee en/of kom kijken, het is hartstikke leuk! Meld je aan / reserveer kaartjes door het sturen van een mail naar: post@surpluus.nl.

Verwacht in 1e helft 2021:
  • Voorstellingen 'Dameshandwerk' en 'Noorderzon' door KuCu (meer info en reserveren via de website van Kunstprojecten Culemborg).
  • Voorstelling 'Ontmanteld'.

Laatste NIEUWS

1 oktober 2020
Marinus Hoogmoed stopt als penningmeester bij Surpluus.
>>bij de NIEUWSpagina..1 oktober 2020
Voorlopig staan alle repetities on hold en wachten we op betere tijden.19 augustus 2020
Geen weekend Verhalen Vertellen

Het weekend Verhalen Vertellen gaat vanwege de aangescherpte corona-maatregelen niet door.

16 augustus 2020
Voorstellingen tijdens Open Monumentendag

In een jaar waar alles anders is dan anders spelen wij als normaal op 12 september in de tuin van het Jan van Riebeeckhuis. Het beloofd weer een bijzonder toneelstuk te worden. Mis het niet! Voorstellingen om 11.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en 16 uur.

26 maart 2020
Ontmanteld uitgesteld tot januari 2021

De huidige maatregelen in strijd tegen de verdere verspreiding van het Corona virus maken het onmogelijk dat wij kunnen blijven repeteren voor "Ontmanteld". In goed overleg met spelers, regisseur en de schrijvers van dit stuk is besloten deze productie uit te stellen tot januari 2021. We mikken nu op uitvoeringen in de laatste 2 weekenden van januari, afstemming van de data is nog in volle gang. Wordt vervolgd...


14 maart 2020
Voorstelling "Ontmanteld"

Het valt allemaal niet mee om mantelzorger te zijn. Voor je het weet ben je zelf hulpbehoevend. Zeker als alle instanties zich met je gaan bemoeien.Een falend zorgsysteem, dat mensen met zich meesleurt. Een geweldig thema voor een uitdagend stuk. Je vraagt je stees af of je er eigenlijk wel om mag lachen, omdat de werkelijkheid zo tragisch is.

januari 2021
Odensehuis Culemborg
Achter 't Zand 58, Culemborg
Entree: €10

Kaartje reserveren? Stuur een mail naar: post@surpluus.nl


>> Meer Nieuws