Welkom op de website van Theaternetwerk Surpluus!

Surpluus is een netwerk van theatervrienden uit Culemborg en omgeving. Samen organiseren we allerlei activiteiten op het gebied van theater.
SPEEL MEE! Je moet immers het hele jaar al jezelf zijn!

Vriend worden van Surpluus? Dat kost niets! Dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten. KLIK HIER en meld je aan!

Wil je alleen onze voorstellingen bezoeken? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief.

AGENDA

8 september - gratis voorstellingen
Open Monumentendag @ Jan van Riebeeckhuis
Om 11.30, 13.30, 14.30 en 16.00 uur
NIEUWS

27 augustus 2018
Open Monumentendag - voorstellingen in het Jan van Riebeeckhuis

Inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen: een korte theatervoorstelling in het Jan van Riebeeckhuis tijdens Open Monumentendag. Ook dit jaar speelt Surpluus4 keer, mis het niet. De voorstellingen op 8 september starten om 11.30, 13.30, 14.30 en 16.00 uur en duren ongeveer een half uur. Vrije toegang.

14 mei 2018
Ken je de Facebookpagina van Tussen muren al?

In juni kun je de voorstelling 'Tussen muren - Culemborg Vrijstad toen en nu' zien. In de voorstelling maak je kennis met een stukje geschiedenis van Culemborg, dat nog zeer actueel blijkt te zijn. Niet voor niets wordt deze productie in het kader van Culemborg 700: 700 jaar stadsrechten uitgevoerd en is het een onderdeel van het Gelderse Erfgoedfestival. Lees én bekijk alles over deze interessante voorstelling op de speciale Facebookpagina of kijk op www.kucu.nl.

6 maart 2018
Kaarten voor Ondertoon nu te reserveren

In april valt weer te genieten van een nieuwe Surpluus-productie: Ondertoon, van regisseur Ivo Feuth. Deze bijzondere voorstelling wordt gespeeld in het gebouw van harmonie Pieter Aafjes, waarbij de muzikanten natuurlijk ook niet zullen ontbreken. Lees meer of reserveer direct.

Ondertoon

Ondertoon

18 februari 2018
Zadelpijn

En zo maak je theater! Thomas, Thijs, Wendy, Edith, Martine, Lidwien, Liesbeth en Mirande... onwijs bedankt voor deze super voorstelling!
Zadelpijn