Welkom op de website van Theaternetwerk Surpluus!

WIJ ZOEKEN NIEUWE BESTUURSLEDEN
Surpluus is een netwerk van theatervrienden uit Culemborg en omgeving. Samen organiseren we allerlei activiteiten op het gebied van theater.

SPEEL MEE! Je moet immers het hele jaar al jezelf zijn!

Vriend worden van Surpluus? Dat kost niets! Dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten. KLIK HIER en meld je aan!

Wil je alleen onze voorstellingen bezoeken? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief.

AGENDA

10 oktober VOORSTELLING
Pinokkio - preview ihkv 'De week van de opvoeding'
Regie Ivo Feuth, lees meer

1•8•22•29 november CURSUS
Cursus 'De Vloer op' met Marije Horjus
4 lessen improvisatie, meld je aan


Pinokkio
NIEUWS

19 september 2018
Zonder versterking voorlopig geen nieuwe activiteiten

Wij, huidige bestuursleden Aren, Gab en Marinus, hebben onze handen vol om Surpluus draaiende te houden. We missen extra hulp om het behapbaar te houden. Bovendien stoppen Aren en Gab na dit seizoen met het bestuurswerk, Marinus blijft beschikbaar als penningmeester. Zonder versterking organiseren we voorlopig geen nieuwe activiteiten meer. Ook houden we geen netwerkavond. Dit seizoen biedt Surpluus dan maximaal 2 cursussen en 1 productie. We zetten geen punt achter Surpluus. Maar willen wel een punt maken.

19 september 2018
Cursus 'De vloer op' met Marije Horjus

In november kun je meedoen met de cursus 'De vloer op', waarin je onder begeleiding van Marije Horjus aan de slag gaat met improvisatietheater. De cursus is op de donderdagavond, meld je aan.

19 september 2018
Pinokkio preview

In het kader van 'De week van de opvoeding' speelt Ivo Feuth op woensdag 10 oktober met zijn productiegroep al enkele scenes van het toneelstuk Pinokkio. In het voorjaar zal het complete stuk te zien zijn. Lees meer of meld je aan.

27 augustus 2018
Open Monumentendag - voorstellingen in het Jan van Riebeeckhuis

Inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen: een korte theatervoorstelling in het Jan van Riebeeckhuis tijdens Open Monumentendag. Ook dit jaar speelt Surpluus4 keer, mis het niet. De voorstellingen op 8 september starten om 11.30, 13.30, 14.30 en 16.00 uur en duren ongeveer een half uur. Vrije toegang.

14 mei 2018
Ken je de Facebookpagina van Tussen muren al?

In juni kun je de voorstelling 'Tussen muren - Culemborg Vrijstad toen en nu' zien. In de voorstelling maak je kennis met een stukje geschiedenis van Culemborg, dat nog zeer actueel blijkt te zijn. Niet voor niets wordt deze productie in het kader van Culemborg 700: 700 jaar stadsrechten uitgevoerd en is het een onderdeel van het Gelderse Erfgoedfestival. Lees én bekijk alles over deze interessante voorstelling op de speciale Facebookpagina of kijk op www.kucu.nl.

6 maart 2018
Kaarten voor Ondertoon nu te reserveren

In april valt weer te genieten van een nieuwe Surpluus-productie: Ondertoon, van regisseur Ivo Feuth. Deze bijzondere voorstelling wordt gespeeld in het gebouw van harmonie Pieter Aafjes, waarbij de muzikanten natuurlijk ook niet zullen ontbreken. Lees meer of reserveer direct.

Ondertoon

Ondertoon

18 februari 2018
Zadelpijn

En zo maak je theater! Thomas, Thijs, Wendy, Edith, Martine, Lidwien, Liesbeth en Mirande... onwijs bedankt voor deze super voorstelling!
Zadelpijn