Welkom op de website van Theaternetwerk Surpluus!

Surpluus is een netwerk van theatervrienden uit Culemborg en omgeving. Samen organiseren we allerlei activiteiten op het gebied van theater.
SPEEL MEE! Je moet immers het hele jaar al jezelf zijn!

Vriend worden van Surpluus? Dat kost niets! Dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten. KLIK HIER en meld je aan!

Wil je alleen onze voorstellingen bezoeken? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief.

AGENDA

22 maart 2018 
Start cursus Out of the box 3 CURSUS
Regie Marije Horjus

14, 15 en 21 april 2018 Nu te reserveren
Ondertoon VOORSTELLING
in De Oude School (verenigingsgebouw Pieter Aafjes)
Regie Ivo Feuth

5 mei 2018
De opstand der Blauwlappen VOORSTELLING
op de Markt Culemborg
Regie Preben Slotboom

8 t/m 10 juni en 12 en 13 juni 2018 Nu te reserveren
Tussen muren - Culemborg Vrijstad toen en nu VOORSTELLING
in Elisabeth Weeshuismuseum
Regie Robbert Baars
Tekst Linda Kleverlaan

NIEUWS

21 maart 2018
Opstand der Blauwlappen op 5 mei

In samenwerking met Culemborg & Oranje speelt Surpluus in het kader van Culemborg 700 de Opstand der Blauwlappen na op de Markt in Culemborg. Preben Slotboom regisseert deze bijzondere straattheateract. Meedoen als speler kan nog. Lees meer of geef je direct op.

6 maart 2018
Kaarten voor Ondertoon nu te reserveren

In april valt weer te genieten van een nieuwe Surpluus-productie: Ondertoon, van regisseur Ivo Feuth. Deze bijzondere voorstelling wordt gespeeld in het gebouw van harmonie Pieter Aafjes, waarbij de muzikanten natuurlijk ook niet zullen ontbreken. Lees meer of reserveer direct.

Ondertoon

Ondertoon

2 maart 2018

Nieuwe cursus improvisatietheater

Driemaal is scheepsrecht! Voor de derde keer dit speelseizoen organiseren we een cursus 'Out of the box' met Marije Horjus. Lees verder.

18 februari 2018
Zadelpijn

En zo maak je theater! Thomas, Thijs, Wendy, Edith, Martine, Lidwien, Liesbeth en Mirande... onwijs bedankt voor deze super voorstelling!
Zadelpijn

11 februari 2018

Première Zadelpijn uitverkocht

Alle kaarten voor de première van onze nieuwe productie Zadelpijn zijn al vergeven. Voor de twee voorstellingen op zaterdag 17 februari zijn nog wel kaarten te reserveren.

17 december 2017
Reserveren voor Zadelpijn vanaf nu mogelijk

Ook zo benieuwd naar de nieuwe voorstelling Zadelpijn? Laat de kans om te gaan kijken niet aan je voorbij gaan en reserveer nu alvast je kaartje: Reserveren Zadelpijn
Zadelpijn

6 december 2017
Nieuwe productie zoekt spelers

Voor een nieuwe productie vanaf januari zoeken we enthousiaste spelers, de voorstellingen zijn gepland in juni. Lees meer.

6 oktober 2017
Nieuwe cursus theaterimprovisatie: Out of the box deel 2
VOL
De cursus theaterimprovisatie Out of the box van Marije Horjus krijgt een vervolg! De 4 lesavonden in september smaakten bij velen naar meer, en we zijn trots dat we nu een tweede improvisatiecursus kunnen aanbieden van maar liefst 8 lessen. Het is niet nodig dat je de eerste cursus gevolgd hebt, beide cursussen staan op zichzelf. Lees meer.

26 augustus 2017
Netwerkavond en voorstellingen in september

September heeft veel te bieden: voorstellingen tijdens Open Monumentendag en de jaarlijkse Netwerkavond, en daarnaast is Surpluus te zien tijdens het theaterfestival Betuwepodium in Dodewaard. Kijk op de pagina Voorstellingen seizoen 2017-2018 voor meer informatie.


9 juli 2017
Cursus theaterimprovisatie in september VOL

We beginnen het nieuwe theaterseizoen lekker losjes met een korte cursus theaterimprovisatie. Marije Horjus leert je in 4 lessen de belangrijkste tips en tricks. Lees verder. Aanmelden kan via ons aanmeldingsformulier.

9 juli 2017
Netwerkavond op vrijdag 15 september

Noteer de datum vast in je agenda: vrijdag 15 september is onze jaarlijkse netwerkavond. Binnenkort volgt meer informatie.

18 juni 2017
Bedkwartet was een feestje

De voorstellingen van Bedkwartet zitten er al weer op. We hebben genoten van alle leuke reacties en willen graag iedereen bedanken die de voorstelling gesteund heeft als bezoeker, als vrijwilliger, als sponsor of als maker.

Cast
De spelers van Bedkwartet.