EtusivuYhdistyksen tarkoituksena on edistää seuran jäsenten, harrastajien ja Sisä-Savon alueen visuaalisen alan taiteilijoitten taiteellista kehitystä sekä toimia kuvataiteen ja muun visuaalisen taiteen harrastuksen esille tuomiseksi, edistämiseksi ja taiteen ja sen moninaisuuden ymmärtämiseksi. Lisäksi yhdistyksen tavoitteena on harjoittaa yhteistyötä eri taiteenalojen yhdistysten sekä muiden yhteisöjen kanssa.
Puheenjohtaja Eeva Mölkänen
suonenjoen.taideseurary(a)gmail.com

040 750 9401

Roskapostin välttämiseksi miukumauku muutettu (a) merkiksi. Korjaa(a) --> @ lähettäessäsi postia.  
  • Järjestämme  erilaisia kursseja, luentoja ja kokouksia 
  • Näyttelyitä ja visuaalista ohjelmaa keskimäärin kahdesti vuodessa 
  • Osallistumme monenlaisiin tapahtumiin talkoolaisina
  • Toimimme yhteistyössä muiden Pohjois-Savon kuvataideyhdistysten ja
    muiden yhteisöjen kanssa
Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinua kiinnostaa taide harrastuksena tai tulevana ammattina. Seuramme on avoin monille visuaalisen alan tekijöille ja harrastajille kuten esim. kuvataitelijat, valokuvaajat, videoiden ja elokuvan parissa työskentelevät henkilöt, graafiset suunnittelijat, tanssijat, näyttelijät ja muut esiintyjät. Yhteistä näille tekijöille on visuaalisuus. Suonenjoen Taideseuran kursseilla on vapaa ja rento meininki ja siellä on mukava viettää vapaata, mutta samalla saa mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista opetuksen kautta tai toisten kanssa juttelemalla.

HUOM! Alareunan linkeistä löydät seuramme säännöt, sääntömääräisten kokousten kokousilmoitukset, tiedotukset lainattavista tarvikkeista ja jäsenten palveluista sekä tietosuojaselosteen.