Vakantie bungalow Sunclass Tignale A 83 Italië

.lHy
Te huur vakantie bungalow in heuvels boven Gardameer, 5 persoons in Sunclass vakantie park met veel faciliteiten

In Tignale, een plaatsje 600 meter boven het Gardameer bevindt zich het natuurpark Sunclass Tignale.

In het park zijn 150 bungalows van particuliere eigenaren.

Onze bungalow A 83 bevindt zich nabij de centrale voorzieningen als: receptie, zwembad, winkel, restaurant en beschikt over een eigen parkeerplaats.

De bungalow bevat woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers.

Één slaapkamer met tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en een kamer met een eenpersoonsbed. Dekens en dekbedden zijn aanwezig.

De bungalow is goed verzorgd en compleet ingericht met o.a.: d.v.d speler, flatscreen, uitgebreide keukenuitrusting, tuinset inclusief ligstoelen en parasol.

Voor voor- en najaar is er een pellet kachel.

Het terras bevat een overdekt deel voor schaduw en eventueel bij regen. Het uitzicht vanaf het terras is op het Monte Baldo gebergte.

Het park ligt op 15 -20 minuten rijden vanaf het Gardameer via een bergweg.

Aan het Gardameer liggen vele leuke plaatsen zoals : Limone (30 autominuten) , Gargnano (20 autominuten) en Salo (35 autominuten). In Gargnano en Campione zijn er goede mogelijkheden tot wind-, en kite surfen.

Het plaatsje Tignale met veel voorzieningen ligt op 5  autominuten rijden. In Tignale zijn er diverse leuke restaurants , touristenbureau, winkels en tennisbanen aanwezig.

In het park zijn er niveau verschillen hetgeen het park minder geschikt maakt voor hen die slecht ter been zijn.

Tijdens juli en augustus is er animatie in het park, er worden wandeltochten georganiseerd en er bestaat de mogelijkheid mountainbikes te huren. Vanuit Tignale kan men vele excursies boeken zoals naar: Venetië, Verona (opera), Milaan en Bergamo.

 leotimmerman@icloud.com; tel 0108427427

Meer informatie over het park vindt u op: www.sunclass-tignale.com

M

Subpagina''s (1): Foto`s