Smedstugan

Välkommen året runt att boka några veckor och njut av de olika årstiderna
Huset tronar ensamt vid början till allén ner till Fågelmara Gård. Runt omkring stället skyddar en tallskog och som håller mygg borta så att du oftast kan sitta ute och umgås om sommarkvällarna utan att bli störd. 

  Så här kan det se ut tidigt på sommaren. 


Denna stuga kan ni hyra året runt då den är fullt vinterbonad och givetvis ingår ved för att skapa en varm brasa i kakelugnen. 
Smedstugan är en härlig fristående stuga på 90 kvm. Huset är omringat av en stor trädgård med mycket rosor och fruktträd. På tomten finns även en större damm med riklig växtlighet med och röda näckrosor. I anslutning till dammen finns det trädgårdsmöbler och det är svårt att hitta ett bättre ställe att ta en fika på och koppla av.
 
Har ni barn måste ni tänka på uppsikten då dammen drar tills sig uppmärksamhet och då är det inte bara grodor vi tänker på. Tänk på att dammen är 1,5 m djup.
 
Tomten har gott om stora ytor som är perfekta att springa och leka på.
 
Vill du bada eller fiska tar ni en kort promenad längs allén förbi gården och ner till havet. Där väntar både bad och en eka som ni kan nyttja för att ro och fiska mellan öarna i den lilla skärgården. Det är 900 m till havet.
Smedstugan består av 3 rum och kök. Ett stort rejält vardagsrum med kakelugn för de där kuliga höststormarna. Huvudsovrummet är stort med gott om garderober. 
I badrummet finns det både tvättmaskin och torktumlare.
 
 Köket är givetvis fullt modernt med kyl, frys och diskmaskin.
 
 
 
 
 
Comments