Våra hyresobjekt

Välkommen att hyra någon eller några av våra lägenheter eller stugor som är belägna på gårdens ägor
På själva gården har vi två lägenheter i en vacker flygelbyggnad.
 
 
 
Är ni två familjer som semestrar tillsammans?, Ni kanske semestrar med olika generationer och vill både umgås och kunna vara lite privat ibland.
 
Hyr då hela flygeln med båda lägenheterna.
 
För er som har ytterligare behov av sängplatser så har kan du alltid även hyra den "gamla" mjölkboden. En alldeles nyrenoverad enkel stuga med två sängplatser som ligger i direkt anslutning till flygeln. Om du hyr nån av lägenheterna och behöver två sängplatser till så kan du alltid hyra in dig här men observera att det saknas eget vatten och avlopp.
Vi har även två härliga fristående röda små mysiga stugor med vita knutar som går att hyra var för sig.
 
Den ena stugan (kallad lilla stugan) ligger för sig själv lite lummigt vid slutet av den stora ekparken och har både nära till havet och du ser både hav och hästar utöver öppna ängar från vardagsfönstret.
 
Det andra stugan kallas smedstugan och ligger för sig själv alldeles i början av den vackra allén som leder ner till gården. Stugan är omringad med en härlig trädgård med rosor och fruktträdgård tillsammans med en mysig uteplats vid en alldeles egen fiskdamm med både vattenfall, guldfisk och en och annan japansk KOI karp.
 
Denna stugan kan ni alltid även vår, höst och vinter för er som vill njuta av de aspekterna av årstider.. möta hösten, känna havsluften blåsa i året och betrakta de fantastiska höstfärgerna efter en dags svampplockning. Eller kanske en vintervecka med pulsning i snö och en varm kopp té framför den nyeldade kakelugnen.
 
Slutligen har vi ett fristående alldeles eget större hus (Espenäs) som ibland går att hyra längre tider men just nu är det helt uthyrt.
Comments