Nyheter


Namnlöst inlägg

skickad 1 feb. 2012 12:09 av Lars Axell   [ uppdaterad 5 feb. 2012 06:38 ]

Nyheter inför säsongen 2012.
För er som är intresserade av att komma närmare naturen och leva lite mer vildmarksliv efter era förutsättningar och intresse så har vi lite nyheter för er att nyttja.

Du kan dels hyra en kanot (Canadensare) som är lagom för två att paddla med och upptäcka den skärgården som finns precis utanför och som är full av små öar och djurliv. Det är enkelt att paddla och varför inte ta en dagstur till Kristianopel sjövägen.

För er som vill njuta av att vara ännu nämare naturen och prova på att laga lite mat vid vattenbrynet eller på nån ö dit ni har tagit er via kanot, roddbåt eller vadat så har vi möjlighet att hyra ut en sk Marukka. Det är en finsk stor stekplatta i gjutjärn som är perfekt att laga mat på till 4-6 personer. Du eldar med ved under stekplattan och steker/wokar sedan all mat på den stora ytan. Vi lovar det är svårt att slå upplevelsen att laga mat tillsammans sittande vid vattenbrynet när solen snart skall gå ner och maten smakar på något magiskt sätt mycket godare. Prova gärna att göra lite pannkakor direkt på plåten som efterrätt.. Mumsigt.

Har ni provat fiskelyckan och haft tur, eller kanske handlat nån köttbit eller motsvarande och vill fortsätta att känna att ni är nära natur så får ni gärna använda vår rökgrill. I den kan ni prova på att röka fisk eller varför inte röka lite revben som blir underbart saftiga att sätta tänderna i.

Detta är en del av de nyheter ni har möjlighet att nyttja när ni väljer att spendera er ledighet hos oss.

Nya hemsidor

skickad 30 jan. 2011 08:14 av Lars Axell

Vår nya hemsida är nu tillgänglig. Skillnaden är dels av teknisk natur då vi nu använder Google Sites som verktyg och plattform. Sidorna har även en ny layout samt att vi nu har kommit framt till att lägga ner vår tyska översättning av sidan till förmån för en engelsk variant.

1-2 of 2