Εξέλιξη Εισαγωγικών Εξετάσεων για την Εισαγωγή Νέων Σπουδαστών


Εξέλιξη Εισαγωγικών Εξετάσεων για την Εισαγωγή Νέων Σπουδαστών και Σπουδαστριών στις Στρατιωτικές Σχολές
 

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των Εισαγωγικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των νέων σπουδαστών και σπουδαστριών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Ο χρονολογικός αυτός πίνακας θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε με σαφήνεια το τρέχον στάδιο αλλά και τις ακριβείς ημερομηνίες των επόμενων βημάτων.


Εμφάνιση 12 αντικειμένων
ΗμερομηνίαΕνέργειαΣτάδιο Ολοκλήρωσης
Ταξινόμηση 
 
Ταξινόμηση 
 
Ταξινόμηση 
 
ΗμερομηνίαΕνέργειαΣτάδιο Ολοκλήρωσης
   
23/4/18 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Προκειμένου η ηλεκτρονική Αίτηση να συμπληρωθεί ορθά, θα πρέπει να ισχύουν οι παρακάτω προυποθέσεις: 1. Απαιτείται Η/Υ με περιβάλλον windows. 2. Απαιτείται να είναι εγκαταστημένο λογισμικό Adobe Reader ή PDF - XChange Viewer. 3. Το αρχείο PDF πρέπει πρώτα να αποθηκευτεί στην Επιφάνεια Εργασίας (Desktop) του Η/Υ και στη συνέχεια να ανοιχτεί και να επεξεργασθεί-συμπληρωθεί με το λογισμικό της ανωτέρω Παραγράφου 2. 4. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόκκινο πλαίσιο (πάνω αριστερά στο έντυπο της Αίτησης) θα παραμείνει, με αποτέλεσμα η Αίτηση να καταστεί άκυρη. Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Εμφάνιση 12 αντικειμένων