Om Strandenga‎ > ‎

Dugnad

Lions Strandenga har kommet godt i gang med å gjøre stedet til et godt sted for leir og kurs i lions "ånd". Vegetasjonen er ryddet i stor stil, terrenget er jevnet ut og  det er bygget sanitærhus med dusjer og toaletter.. Det er satt opp en handlingsplan for vedlikehold og utvikling. 

Malingsdugnad utvendig og innvendig, samt generelt vedlikehold på tømmer og panelvegger.

Det blir lagt til rette med stillaser og sikre arbeidsplasser. Dessuten er det mange gjøremål på bakkenivå både på låven,
våningshuset, og for andre tiltak.

Dette er som ved andre lionsdugnader, lionsarbeidet er frivillig. På den andre sida kjenner vi resultatene dersom det ikke er mobilisering og oppslutning. Når mange stiller opp får vi også  resultater.

I distriktsguvernørens månedsbrev for august refereres verdenspresidentens formel for oss: 

Engasjement + forberedelser + lagarbeid = suksess/strålende resultater!

Vi satser på dette. Lions Strandenga har gjort forberedelsene og vi – lionsmedlemmene med venner – engasjerer oss i et godt lagarbeid, og stedet utvikler seg til beste for framtidige brukere i lionsaktiviteter!

Som ellers i Lions tar vi med det sosiale. Vi vil prioritere tid til sosialt samvær rundt grillen på lørdags kvelden. Lions Strandenga spanderer grillmaten. Da kan vi hygge oss, fantasere om framtida til Strandenga og ellers løse verdensproblemer. Det vil også være rasjonelt å ligge over, slik at vi kan starte rimelig tidlig søndag. Overnattingsmulighetene er flere,  det er i lavvo, 16m telt,  i gulhuset og 2.etasje i grullbua!

For å planlegge dugnaden best mulig og for å ordne praktiske ting er det behov for ”påmelding” til dugnaden, med ønskede oppdrag  i stige, på bakken og evt. andre muligheter utvendig og innvendig. Vi finner oppgaver for alle! 

Fyll ut skjemaet ved siden av og du er med! 

Velkommen for å påvirke framtida!

Vennlig hilsen

Dugnadsleder.


Utestående dugnadsoppgaver 

Påmelding til dugnad


Comments