Vers geperst‎ > ‎

A speelt zaterdag voor promotie!!

Geplaatst 11 apr. 2014 01:33 door Eddy Beysen
De A-ploeg blijft het goed doen. Eerst werd FC Cools met 0-11 (!) ingeblikt, en een week later gaf FC Torpedo forfait.

Door deze 6 punten staat de A-ploeg nu, met nog 1 match te spelen, tweede op 4 punten van leider Warande, en met 5 punten voorsprong op de derde in de stand FC Germeer. Die 2 ploegen hebben nog 2 matchen te spelen.
Kort samengevat: een overwinning zaterdag in de laatste match thuis tegen Broekkant C volstaat om de titel van vice-kampioen te pakken! Go for it !!


De B-ploeg deed het de voorbije weken ook niet slecht.
Eerst werd eeuwig rivaal KWB-Barrier opzij gezet met duidelijke 5-3 cijfers.
De overwinning werd gevierd alsof het een kampioenenmatch was!! Proficiat B!!
Vorige zaterdag werd er dan uit gespeeld bij FC Stormvogels. Het leek lang op een billijke 3-3 te gaan eindigen, maar uiteindelijk besliste een (onterechte?) strafschop over verlies en winst. De 4-3 voor Stormvogels was een feit en onze jongens dropen teleurgesteld af!


De veteranen tenslotte konden de lijn van vorige week niet doortrekken, en gingen roemloos met 0-8 de boot in tegen een vééél te sterk CSC Barrier. Om snel te vergeten...
Voorbije zaterdag werd dit gedeeltekijk hersteld, toen er op het veld van Balendijk een 1-1 gelijkspel uit de brand werd gesleept in de slotminuut. Daarvoor was wel ruim een halve A-ploeg ingeschakeld!
Comments