Uw gastheren zijn:

       Frits Stoffels 
   
   &
      Heimen Stoffels 
 
Wie zijn wij?

  Frits Stoffels is al op jonge leeftijd geïnteresseerd geraakt in de wereld van genealogie, A.D. 1966 om precies te zijn. De rest van zijn leven heeft hij da-genlang, en soms nacht-enlang, doorgehaald om de hele geschiedenis, afkomst en meer uit te zoeken. In zijn woonhuis heeft hij een grote kamer gewijd aan alle ver-gaarde informatie en andere stukken. Met deze website is dit alles ook op de wereld van het internet beschikbaar, al sinds omstreeks 2003. Vrijwel alle informatie en familiedata e.d. die u hier aantreft is dus afkomstig van hem.

Heimen Stoffels is de zoon van Frits Stoffels. Na jarenlang langs de zijlijn te hebben meegekeken, kreeg hij in 2016, op 24-jarige leeftijd, dezelfde 'kriebel' als Frits in 1966 en ging meteen voortvarend aan de slag. Zo voortvarend dat hij al snel 'gepromoveerd' werd tot mede-gastheer van deze website.

Wij hopen dat u veel plezier en vooral veel leerzame momenten zal beleven op deze website!
Welkom op de genealogische site van de
Familie Stoffels!
Willkommen auf 
der genealogischen Seite der Familie Stoffels!
Welcome at the genealogy 
website about the 
Stoffels Family!

De familie Stoffels in heden en verleden
--- schoenmakers ---        --- schippers ---       --- schilders ---
        beruf00016.gif                                    

   een protestantse familie die van de Noord-Veluwe
- Hierden, Hoophuizen, Nunspeet, Elburg -
uitzwermde over Nederland en heel de wereld
oftewel: Stoffels Wereldweb


Citaatstraat
 
Family Matters
Extended family is the place where you can be who you are, where we support each other, where we encourage every single talent, where you can cry without questions or explanations, where you can speak out freely without fear, where every fault meets understanding without judgments. And there are no ranks or classes, for every family member is worth as much as the other.
Frits Stoffels

Eigen weg
Wie zich de tijd van vroeger voor de geest haalt, zoals ik, ​kan zich dankbaar voelen voor een fijne jeugd, voor een begaafde en interessante familie. Wij zijn een schakel in die lange reeks. Ieder vult die op zijn eigen manier in, en beleeft het op eigen wijze. Met goede en met minder goede kanten, maar dat geldt voor iedereen. En dat maakt het nu juist zo boeiend, al die verhalen van en over al die mensen, al die familieleden. Achter elke foto zit een mens en het verhaal daarbij doet die mens leven.
Ank Vogel-Boersma
Stoffels Wereldweb

Websitenieuws

       Contact 
 https://faceboom.com/frits.stoffels mailto:fritsstoffels@gmail.com https://plus.google.com/111389098872204110646/about http://stoffelswereldweb.blogspot.com/
 https://sites.google.com/site/stoffelswereldweb/gastenboek


 De hele familie 
(klik om te vergroten)

   &

 Familie Stoffels in 2008

De wereld(web) rond

https://sites.google.com/site/kollaardweb/

https://sites.google.com/site/woordweter/

https://sites.google.com/site/schoolbordje12/