Hem

Vi tvättar fönster i villor, parhus eller radhus i Stockholmsområdet. Vi kommer till var du inte kommer - utan hissar och byggnadsställningar. Detta gör det möjligt för oss att hålla låga priser. Fönstren blir renare än med traditionella metoder. När du tvättar fyra gånger om året har du rena fönster året runt.


Företagsputsning:
Vi tvättar fönster till affärer, kontor, gallerior, skolor, daghem och andra byggnader. Vi tvättar i Majorna, Vår metod gör att vi kan tvätta renare och till mycket lägre priser än traditionella leverantörer.
lägenhet hus

Vi tvättar fönster för din lägenhet eller hela staden eller samhället. Vi tvättar upp till en höjd av cirka 15 meter (fjärde eller femte våningen). Ju fler människor får tvätt på samma gång desto billigare blir det.

Varför använda oss?

Rent vatten Vi använder rent vatten för att tvätta fönster och fasader. Detta vatten har dränerats av mineraler och har nu lockat smuts och damm. Det betyder att vi inte använder städare. Tvärtom rengör vi fönstren i tvålstöd. Porerna i glaset töms gradvis så att du får de bästa resultaten efter 2-3 gånger i diskbänken. Håll sedan rent med regelbunden tvättning.

Teleskopet stängs. Vi styr vattnet genom våra teleskopstänger (upp till ca 15 meter) upp till mjuka borstar. Börja först med ett rinnande vatten. Efteråt spolas vi porerna i porerna i glaset till ytan. Rören torkar sig själva, utan besvärliga remsor av naglar eller tvål.
Varmt vatten. Vi värmer upp vattnet upp till 70 grader. Detta ger de bästa resultaten, och vi kan också tvätta när det är kallt ute.Hur vi arbetar:

Filtrerat vatten för att tvätta fönster
Vi pumpar vatten genom flera filter och tar bort alla partiklar i denna rengöringsprocess. Vattnet har nu träffat och dammat, och det har blivit en effektiv och miljövänlig rengöringsmedel. Windows torkar av sig själv - så utan användning, och du släpper inte några irriterande band och en "film" på vägen. Efter tre gånger är borten borttagna i glaset av alla soppor och andra dirtrester, och många tror att vindrutorna är kortare än någonsin tidigare. Det finns inga tvål som lockar damm och fönster blir renare.

Vattnet är också perfekt för all rengöring. Vi upplever bra resultat med rent vatten och mikrofiberduk, på hala ytor som keramik, sten, trä, borstat stål, plast och glas. För många av våra kunder har vattnet blivit en välkommen hemprodukt - enkel och effektiv och utan kemikalier.
Mjuka borstar och teleskopstänger
Det filtrerade vattnet passerar genom ledningar till speciellt målade borstar. De så kallade teleskopiska stavarna är gjorda av kol och är så lätta och flexibla. Vi kommer på många ställen där du inte kommer och vi kan flytta snabbt och effektivt. För oss är det mycket säkrare att stå på kullen utan att behöva gå uppför backen. Vi når upp till ca 15 meter från första våningen, vilket betyder fjärde eller femte våningen av t.ex. ett lägenhetskomplex. Vi borstar först och spolas sedan, vi har borstats upp från porerna i glaset.

Varmt vatten för fönsterputs
Vi värmer upp vattnet upp till ca. 70 grader. Det betyder att vi kan tvätta även om det är kallt ute. De resultat av användningen av varmt vatten är mycket bra, framförallt när vi tvättar balkongerna, skiner av hus utomhus.


Fönsterputs Stockholm

08-446 829 66

Wivalliusgatan 11, 112 60 StockholmFonsterputsstockholm