Bestuur

Het organiseren van de activiteiten wordt door ons bestuur verricht. Hierbij is er sprake van oud gedienden en nieuwe mensen.

Voorzitter 
Jenny Groen


Ik ben Jenny Groen, sinds een jaar ben ik actief in het bestuur. Mijn eerste ervaring met stichting windkracht 12 was een prachtige vakantie naar Denemarken. Hierna was ik verkocht ;) Het strand.., de wind.., blo-karten en vooral het enthousiasme van de vrijwilligers en deelnemers. Die week heb ik ontzettend veel gelachen en plezier gehad. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik nu voorzitter ben geworden van de stichting. Ik werk verder als verpleegkundige op de spoedeisende hulp in Amsterdam. In mijn vrije tijd speel ik zaalvoetbal en organiseer ik vakanties voor windkracht 12 ;) 

Bestuursleden
Suzanne Diemeer


Ik ben Suzanne Diemeer. Ongeveer  5 jaar geleden ben ik voor het eerst meegegaan naar Denemarken met stichting Windkracht 12. Een week vol sportiviteit, enthousiasme en heel veel lachen. Het feit dat er bijna geen scheiding is tussen vrijwilligers en deelnemers, maakt dat het lijkt alsof je met een grote groep vrienden weg bent. Na deze week was ik dan ook zo enthousiast, dat er nog vele vakanties volgden! En sinds een jaar zit ik dan ook in het bestuur, in de hoop nog vele vakanties te organiseren. Naast de stichting werk ik samen met Jenny als Spoed Eisende Hulp verpleegkundige in Amsterdam. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en tennis en ben ik gek op reizen.

Christian Piet


Mijn naam is Christian Piet, ook ik ben sinds een jaar actief in het bestuur. Mijn eerste ervaring met Stichting Windkracht 12 was een weekend naar Zeeland in September 2007. Hierbij vond ik het geweldig dat je met zo'n weekend veel voor mensen kan betekenen en dat het toch niet eng was om met mensen met een beperking te helpen. Je gaat zij-aan-zij met onze deelnemers op vakantie en verschillen tussen vrijwilliger en deelnemer verwateren. Sindsdien ga ik regelmatig weekenden mee met activiteiten die wij organiseren. In 2012 ging voor het eerst een week mee, dit was naar Frankrijk waar we heerlijk hebben geblo-kart. Sinds 2015 zit ik ook in het bestuur en zo heb ik bijvoorbeeld Engeland 2015 georganiseerd met de rest van het bestuur. Momenteel werk ik als stagiair op de afdeling fysiotherapie van een ziekenhuis in Amsterdam. In mijn vrije tijd hou ik van films kijken, voetbal en reizen (met windkracht 12 natuurlijk!!).


Comments