Projecten‎ > ‎

www.lopikvoorelkaar.nl

31 januari 2017;

Vanaf nu is er slechts één website voor vrijwillige hulp in de gemeente Lopik: www.lopikvoorelkaar.nl.

De websites www.zorgvoorelkaar.com/lopik en www.nlvoorelkaar.nl/lopik houden op te bestaan. Daarnaast zal voor de gemeente Lopik het gebruik van de website www.vwijl.nl  (Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik ) worden beëindigd. In IJsselstein blijft de vrijwilligerscentrale nog wel actief.

Waarom Lopikvoorelkaar?

Lopikvoorelkaar behoort tot het netwerk van lokale websites voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk, vrijwillige inzet en burenhulp van NLvoorelkaar, zusterorganisatie van Lopikvoorelkaar met als bekendste voormalige website www.zorgvoorelkaar.com. Zorgvoorelkaar was een landelijke website waar voornamelijk hulpvragen en hulpaanbod geplaatst werden tussen inwoners onderling op het gebied van Zorg en Welzijn. Op Lopikvoorelkaar komt al het vrijwilligerswerk in de gemeente Lopik samen op één platform.


Wat verandert er voor jou?

Je kunt met je inloggegevens van Zorgvoorelkaar / NLvoorelkaar gebruik maken van Lopikvoorelkaar en hoeft je dus niet opnieuw te registreren.

Je blijft van NLvoorelkaar de mails met de nieuwste (hulp)vragen en/of (hulp)aanbod ontvangen zoals je zelf ingesteld hebt. Je kunt dit, indien gewenst, wijzigingen via Mijn Pagina. Andere mails ontvang je voortaan van info@lopikvoorelkaar.nl. Het gaat dan bijvoorbeeld om mails over het verlengen van vraag / aanbod, berichten van andere gebruikers e.d.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lopikvoorelkaar via info@lopikvoorelkaar.nl of bel Hester van Oirschot, coördinator Lopikvoorelkaar van Stichting Pulse op 0348-792006. Wij helpen je graag!

Voor vragen over het gebruik van de website (zoals aanmelden, plaatsen van vragen, aanbieden etc.) kun je ongewijzigd contact opnemen met NLvoorelkaar via mail: info@nlvoorelkaar.nl of tel: 088-8000603.


27 maart 2014;

Met het burenhulp project willen we het ‘omzien naar elkaar’ stimuleren en structureren door onder andere hulpvragers en hulpverleners bij elkaar te brengen. Dit vraagt om een nauwe samenwerking met alle reeds betrokken organisaties. Inmiddels zijn er diverse contacten gelegd en brainstormsessies gehouden. De verwachting is dat een en ander binnenkort meer vorm zal gaan krijgen.


11 juli 2014;

Het burenhulp project begint erg vaste vormen aan te nemen. Gisteren is in De Schouw te Lopik de website Zorgvoorelkaar.com gelanceerd. Een soort online marktplaats voor hulp en zorg. U ziet snel wie er in uw omgeving hulp nodig heeft en wie er vrijwillige of professionele hulp kan bieden.

Binnenkort zal Lopikerkapel een eigen pagina op deze site krijgen waar mensen uit onze dorpskern elkaar kunnen 'vinden'. Voor mensen die het lastig vinden met internet/ deze website om te gaan biedt Stichting Lopikerkapel hulp aan. U kunt een aanvraag indienen t.a.v. Diana Schilperoort ( aanspreekpunt binnen de stichting). Zij zal u graag persoonlijk op weg helpen. 
voor hulp en/of informatie neemt u dan contact op met info@stichtinglopikerkapel.nl of stuurt u een briefje naar St. Lopikerkapel, Lopikerweg Oost 181, 3412KE, Lopikerkapel.
Hieronder vind u de informatiefolder van Zorgvoorelkaar.com.
 


15 december 2014;

De website zorgvoorelkaar.com is in juni 2014 gelanceerd. Er wordt al gebruik van gemaakt en we hopen dat het vanzelfsprekend gaat worden een beroep te doen op deze site als u hulp nodig heeft of hulp wilt aanbieden. U kunt ons hier ook voor benaderen.

Hieronder vindt u een introductievideo. In deze korte video wordt duidelijk wat deze site voor u kan betekenen.

Zoek elkaar. Vind elkaar. Zorgvoorelkaar.com!


15 april 2015;

Wanneer je een hulpvraag hebt, of (vrijwilligers)hulp aan wilt bieden op zorgvoorelkaar.com, dan kan dat ook via Stichting Lopikerkapel. Wij plaatsen deze dan voor je en monitoren de reacties. Stuur ons gerust een email via info@stichtinglopikerkapel.nl of stuur een PB via Facebook.


Comments