Aanmelden

Wilt u zich voor een of meer dagtochten en/of aktiviteiten opgeven??

 
Bel of schrijf naar onderstaand adres:

 

 

Stichting Aandagt

Postbus 30185
1303 AC  Almere

 

Telefoon 036-5370199 of 06-54644764

 

Klik hier voor algemene informatie over onze dagtochten

 

 

·         Wilt u samen met iemand anders aan een of meer dagtochten deelnemen, dan is het verstandig om alle aanmeldingsformulieren in één envelop op te sturen. Alle aanmeldingsformulieren uit één envelop worden als één aanmelding verwerkt.  

·         Uw formulier wordt op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. In alle gevallen geldt VOL=VOL. Er kunnen immers niet meer deelnemers mee dan er plaatsen in de bus beschikbaar zijn.

·         Stichting Aandagt zal er alles aan doen om alle belangstellenden van een dagtocht te laten genieten. In geval een bus volgeboekt is, probeert Stichting AANDAGT u een nieuwe mogelijkheid aan te bieden. Een extra dagtocht wordt echter alleen georganiseerd indien dat financieel haalbaar is. Hiervoor geldt een minimum aantal van 25 deelnemers. U krijgt in ieder geval schriftelijk bericht.

·         U ontvangt uiterlijk één week voor de dagtocht een bevestiging thuis met een groene deelnemerskaart. Deze deelnemerskaart dient als controlemiddel bij het instappen.

 
 
Wij wensen u heel veel plezier met onze dagtochten.
 

 

Comments