Over mezelfWie ben ik?

Ik (°1968) heb een werktraject doorlopen als mechanisch ontwerptekenaar van eerst een vaste betrekking naar consultant, voorts een eigen bvba om uiteindelijk als freelancer verder te gaan. Elk stuk van dit traject was een uitdaging zowel op niveau van het werk als op persoonlijk vlak. Uitdagingen die gepaard gingen met angst & twijfel voor het onbekende, bang voor wat zou komen, bang voor het opgeven van oude zekerheden. Maar er was ook enthousiasme & ‘positieve stress’ voor het nieuwe.

De beslissing die ik telkens moest nemen, gebeurde niet in een vingerknip; mensen die hier ervaring mee hadden, hielpen mij steeds goed te overwegen wat ik op dat moment het belangrijkste vond. Ze daagden mij uit me niet te laten leiden door de angst. Wat vaak een hele grote stap leek, bleek achteraf niet zo dramatisch te zijn. Maar nogmaals, ik deed het niet alleen:


-      Ik volgde een aantal jaar energetisch lichaamswerk bij Leen D’Hulster en dat bracht me zeker dichter bij mezelf. (www.leendhulster.be)

-      Ik was een paar keer te gast op De Maanhoeve in Nederland voor wat ik zelf benoem met  “speed thera-coaching”, een efficiënte combinatie van verschillende therapie- en coaching sessies die elkaar snel opvolgen. Van opruimen gesproken ;-) (www.demaanhoeve.nl)

-      Er kwamen nog vele ‘helpers’ en opleidingen op mijn pad, alle hebben ze op hun manier bijgedragen aan de persoon die ik nu ben: iemand die steeds beter voelt wat wel of niet goed is, iemand die trouw aan zichzelf kan blijven en – met respect voor het grotere geheel - bewuste beslissingen durft te nemen.

 


Ik ben dankbaar om wat ik hierdoor zelf heb mogen ervaren: de vrijheid, mijn energie die weer stroomt, plezier in het leven… Tegelijk zie ik vele mensen worstelen en vastlopen, véél belang hechten aan de ‘buitenkant’ (alles moet er goed uitzien) terwijl de ‘binnenkant’ (‘waarom voel ik me slecht?’, ‘wat wil ik graag?’, …) geen aandacht krijgt…

Van daar uit voelde ik een verlangen groeien, een ‘drive’, een doel… mijn eigen (levens)ervaring inzetten om mensen bij te staan in hun proces,  in het creëren van ruimere inzichten en in het durven bewuster in het leven te staan.

Het volgen van de opleiding Integrale coaching (Essentials & Professional, YourCoach) was dan ook een logische, volgende stap en ik voelde algauw: een ráke keuze. Hier kreeg ik, behalve ruimte voor mijn eigen persoonlijke groei, ook een heleboel technieken aangereikt om mensen nog beter bij te staan in hun proces naar een bewuster zijn. (www.yourcoach.be)

Sindsdien leef ik mijn passie en blijf ik mezelf verdiepen in deze boeiende materie.

Momenteel B-One-Coach in opleiding. (www.b-one-coaching.be)
Info:

Duur sessie: +/- 1 uur

Adres:

Stefan vernaillen

Achterstraat 28

9420 Mere

Voor afspraak:

stefan.vernaillen@telenet.be

GSM: 0494/222718“Don’t call it a dream, call it a plan”