Arrangementer‎ > ‎

Svarta Bjørn 2019

Hei folkens 😊
 
Vi inviterer herved til weekend i Narvik 28.-30.juni og deltakelse på Svarta Bjørn-marsjen med vandring langs Rallarveien lørdag 29. juni, ei strekning på 16 km som regnes som en lite krevende tur og som de fleste kan klare.
De som melder seg på må delta på denne marsjen/turen. Alle skal med så vi skal ta det veldig med ro og kose oss på turen så det blir ingen stress.
 
Bussavgang fra Narvik sentrum 29. juni kl. 09:50
 
Det vil bli overnatting på hotell fra fredag til søndag med felles middag lørdag etter marsjen.
 
Egenandel blir som følger:
- transport til/fra Narvik.
- for de som bor i området og ikke trenger hotellrom blir det ingen egenandel.
- for de som trenger overnatting blir det en egenandel på kr. 800,-/pers.
- det blir ikke tilleggskostnad for enkeltrom for de som reiser aleine.
 
 For de med lang reise til Narvik, har vi følgende å tilby:
  • Klubben dekker 50 % av kostnadene med offentlig transport (fly, båt, buss, tog) mellom hjemmet og Narvik tur / retur. Dette forutsetter at de billigste alternativene benyttes. 
  • Ved uforholdsmessig lang kjøretur mellom hjem og nærmeste flyplass eller til Narvik (mer enn 50 km.) der det ikke er mulig å benytte offentlig transport, dekkes 1,50 kr. pr. km.
  • Ved bruk av taxi, der man mener å ikke ha andre alternativer, må dette avklares på forhånd da taxi i utgangspunktet ikke dekkes.
  • For de som eventuelt ønsker å benytte bonuspoeng på fly, dekker klubben 100 % av de faktiske utgifter forbundet med dette (flyskatter og avgifter). 
  • Ikke bestill billetter som ikke er refunderbare, før du har fått endelig bekreftelse fra arrangementsansvarlig (Svein Ove).
Første mann til mølla prinsippet gjelder her så det er bare å melde seg på snarest.
 
Påmeldingen sendes på mail til: sval@equinor.com