Arrangementer‎ > ‎

Skiweekend 2020

Neptun Polar vil også i år invitere til skiweekend.

Tidspunkt: For Finnmark vil det være 21. til 23. februar samt 13. til 15. mars.  For Nordland og Troms vil det være 6. til 8. mars samt 27. til 29. mars. 
For de som har anledning til å være med på flere av arrangementene kan kun velge ett.

Datoene er valgt ut fra flere kriterier: for det første må det være ei helg (for å gjøre det mer sannsynlig at både voksne og barn har fri), så har vi valgt ei av helgene i vinterferien (ref. www.timeanddate.no/ferie/vinterferie). Men i år er det ulike datoer for Finnmark og Nordland / Troms og det blir derfor ulike datoer i motsetning til tidligere år. Så har vi valgt tre uker etter den valgte vinterferiehelga for de som er offshore i vinterferien, og dekker dermed alle skift.


Hvor: Vi har valgt tre ulike vintersportssteder for å forsøke å gjøre det tilgjengelig for alle i våre tre fylker: Levi (i Finland), Narvikfjellet (i Narvik) og Hemavan (i Sverige).

 

Egenandel: Egenandelen blir å komme seg til og fra skistedet samt å betale for overnatting.

 

Sponsing fra klubben: Sponsingen fra Neptun Polar blir heiskort (ikke leie av utstyr) for max. to dager per person (som alle må kjøpe selv, men som blir refundert i etterkant), samt en felles middag på lørdagskvelden for store og små (drikke må betales av den enkelte).

Våre vedtekter krever fellesaktiviteter / sosialt samvær på våre arrangementer. Derfor vil det være obligatorisk å stille på felles middag for å få dekket heiskort.

 

Dette tilbudet gjelder alle medlemmer av Neptun Polar, samt ektefelle/samboer og barn. NB! Det gis ikke sponsing til venner eller andre medlemmer av familien. Hvis en familie for eksempel har med en svigersønn eller en venn av et barn, er det mulig at vedkommende kan være med på middagen mot at denne utgiften betales selv. Men det aksepteres ikke at man tar med en annen familie eller flere andre personer.

 

Påmelding: Påmelding må gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjemaet som finnes her: PÅMELDINGSSKJEMADet må være fylt ut og sendt i forkant av oppholdet for at man skal kvalifisere for sponsing fra klubben. Påmeldingsfristen er 3 uker før aktuelt arrangement.


Etter at vi har fått påmeldingene, vil vi komme tilbake til meny og restaurant. Vi satser på at felles middag tas kl. 18:00 på lørdag.

 

Dette arrangementet vil ikke bli kansellert, det betyr at hvis dere bestiller hytte også viser det seg at det kun er din familie som drar, vil Neptun Polar allikevel sponse heiskort og middag.

 

Vi kommer til å distribuere navn og kontaktinfo mellom de påmeldte på samme arrangement slik at de som ønsker det kan komme i kontakt med hverandre i forkant av arrangementet.

 

Oppgjør:

Når det gjelder oppgjør for sponsing av heiskort må vi ha en kopi av kvittering for betalingen. Det holder ikke med utskrift fra nettbanken. Kvitteringen må KUN inneholde heiskort for de nevnte datoene. Vi kan ikke akseptere ei kvittering for feks. 5 dager hvorav to dager er innenfor de nevnte datoene. Da må heiskortkjøpet deles opp.

 

Detaljer om oppgjøret skal fylles ut på et reiseregningsskjema som dere kan scanne sammen med kvitteringen og sende på e-post til gm_nepp@equinor.com 

Reiseregningsskjema finner dere under "Arrangementer" eller ved å klikke her.

 

Linker:

I Nord-Finland: Levi

I Narvik: Narvikfjellet

I Nord-Sverige: Hemavan