Arrangementer‎ > ‎

Skiweekend 2019

  Neptun Polar vil også i år invitere til skiweekend.

Tidspunkt: 15. til 17. februar samt 8. til 10. mars. 

Datoene er valgt ut fra flere kriterier: for det første må det være ei helg (for å gjøre det mer sannsynlig at både voksne og barn har fri), så har vi valgt den av helgene i vinterferien som treffer de ulike tidspunktene for vinterferie i Nordland, Troms og Finnmark (ref. www.timeanddate.no/ferie/vinterferie). Så valgte vi helga tre uker før den valgte vinterferiehelga for de som er offshore i vinterferien, og dekker dermed alle skift.

 

Hvor: Vi har valgt tre ulike vintersportssteder for å forsøke å gjøre det tilgjengelig for alle i våre tre fylker. Nytt av i år er at vi har byttet ut Målselv med Narvikfjellet ettersom vi ikke har hatt påmeldte i Målselv på mange år. Dermed tilbyr vi disse tre: Levi (i Finland), Narvikfjellet (i Narvik) og Hemavan (i Sverige).

 

Egenandel: Egenandelen blir å komme seg til og fra skistedet samt å betale for overnatting.

 

Sponsing fra klubben: Sponsingen fra Neptun Polar blir heiskort (ikke leie av utstyr) for max. to dager per person (som alle må kjøpe selv, men som blir refundert i etterkant), samt en felles middag på lørdagskvelden for store og små (drikke må betales av den enkelte).

Våre vedtekter krever fellesaktiviteter / sosialt samvær på våre arrangementer. Derfor vil det være obligatorisk å stille på felles middag for å få dekket heiskort.

 

Dette tilbudet gjelder alle medlemmer av Neptun Polar, samt ektefelle/samboer og barn. NB! Det gis ikke sponsing til venner eller andre medlemmer av familien. Hvis en familie for eksempel har med en svigersønn eller en venn av et barn, er det mulig at vedkommende kan være med på middagen mot at denne utgiften betales selv. Men det aksepteres ikke at man tar med en annen familie eller flere andre personer.

 

Påmelding: Påmelding må gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjemaet som finnes her: PÅMELDINGSSKJEMADet må være fylt ut og sendt i forkant av oppholdet for at man skal kvalifisere for sponsing fra klubben. Fristen er 28. januar for det første arrangementet og 21. februar for det andre arrangementet.


Etter at vi har fått påmeldingene, vil vi komme tilbake til hvilke retter som serveres. Vi satser på at felles middag tas kl. 18:00 på lørdag.

 

Dette arrangementet vil ikke bli kansellert, det betyr at hvis dere bestiller hytte også viser det seg at det kun er din familie som drar, vil Neptun Polar allikevel sponse heiskort og middag.

 

Vi kommer til å distribuere navn og kontaktinfo mellom de påmeldte på samme arrangement slik at de som ønsker det kan komme i kontakt med hverandre tidligere enn middagen på lørdag.

 

Oppgjør:

Når det gjelder oppgjør for sponsing av heiskort må vi ha en kopi av kvittering for betalingen. Det holder ikke med utskrift fra nettbanken. Kvitteringen må KUN inneholde heiskort for de nevnte datoene. Vi kan ikke akseptere ei kvittering for feks. 5 dager hvorav to dager er innenfor de nevnte datoene. Da må heiskortkjøpet deles opp.

 

Detaljer om oppgjøret skal fylles ut på et reiseregningsskjema som dere kan scanne sammen med kvitteringen og sende på e-post til gm_nepp@statoil.com 

Reiseregningsskjema finner dere under "Arrangementer" eller ved å klikke her.

 

Linker:

I Nord-Finland: Levi

I Narvik: Narvikfjellet

I Nord-Sverige: Hemavan