Arrangementer‎ > ‎

Skiweekend 2017

Neptun Polar vil også i år invitere til skiweekend.

Våre vedtekter krever fellesaktiviteter / sosialt samvær på våre arrangementer i tillegg til at vi ikke har lov til å støtte et arrangement som har varighet utover 2 overnattinger.

Tilsvarende arrangementet i fjor, fastsetter vi to helger med 3 ukers mellomrom slik at vi dekker alle skift.

 

Tidspunkt: 24. til 26. februar samt 17. til 19. mars.

 

Hvor: Levi (Finland, ved Finnmark / Nord Troms), Målselv fjellandsby (ved Bardufoss) og Hemavan (Sverige, ved Nordland).

 

Egenandel: Egenandelen blir å komme seg til og fra skistedet samt å betale for overnatting.

 

Sponsing fra klubben: Sponsingen fra Neptun Polar blir heiskort (ikke leie av utstyr) for max. to dager per person (som alle må kjøpe selv, men som blir refundert i etterkant) samt en felles middag på lørdagskvelden for store og små (drikke må ordnes av den enkelte).

Våre vedtekter krever fellesaktiviteter / sosialt samvær på våre arrangementer. Derfor vil det være obligatorisk å stille på felles middag for å få dekket heiskort.

 

Dette tilbudet gjelder alle medlemmer av Neptun Polar, samt ektefelle/samboer/ledsager og barn. NB! Det gis ikke sponsing til venner eller andre medlemmer av familien. Hvis en familie for eksempel har med en svigersønn eller en venn av et barn, er det mulig at vedkommende kan være med på middagen mot at denne utgiften betales selv. Men det aksepteres ikke at man tar med en annen familie eller flere andre personer.

 

Påmelding: Påmelding må gjøres ved å fylle ut et påmeldingsskjema som ligger rett under "Arrangementer" eller klikk her. Det må være fylt ut og sendt i forkant av oppholdet for at man skal kvalifisere for sponsing fra klubben. Fristen er 10. februar for det første arrangementet og 3. mars for det andre arrangementet.

 

Påmeldingen sendes til gm_nepp@statoil.com

 

Etter at vi har fått påmeldingene, vil vi komme tilbake til hvilke retter som serveres. Vi satser på at felles middag tas kl. 18:00 på lørdag.

 

Dette arrangementet vil ikke bli kansellert, det betyr at hvis dere bestiller hytte også viser det seg at det kun er din familie som drar, vil Neptun Polar allikevel sponse heiskort og middag.

 

Vi kommer til å distribuere navn og kontaktinfo mellom de påmeldte på samme arrangement slik at de som ønsker det kan komme i kontakt med hverandre allerede før middagen på lørdag.

 

Oppgjør:

Når det gjelder oppgjør for sponsing av heiskort må vi ha en kopi av kvittering for betalingen. Kvitteringen må KUN inneholde heiskort for de nevnte datoene. Vi kan ikke akseptere ei kvittering for feks. 5 dager hvorav to dager er innenfor de nevnte datoene. Da må heiskortkjøpet deles opp.

 

Detaljer om oppgjøret skal fylles ut på et reiseregningsskjema som dere kan scanne sammen med kvitteringen og sende på e-post til gm_nepp@statoil.com 

Reiseregningsskjema finner dere under "Arrangementer" eller ved å klikke her.

 

Linker:

I Nord-Finland ved Finnmark: Levi http://www.levi.fi/no

I Troms: Målselv fjellandsby http://malselvfjellandsby.no/

I Nord-Sverige ved Nordland: Hemavan www.hemavantarnaby.se/

Comments