Arrangementer‎ > ‎

Julebord 2019

Da har vi den gleden å ønske alle medlemmer med ledsagere i Neptun Polar og Neptun Polar Senior velkommen til årets julebord 2019.

I år blir det weekend og julebord på Clarion Hotel The Edge i Tromsø

Tidspunkt: helgene 22.-24. november og 13.-15. desember 2019.

  

Julebord(1), 22-24.november: 

Fredag kl.19.45 - møtes vi for en aperitiff utenfor vår eget festlokale ‘Arbeidskontoret’ 

Fredag kl.20.00 - julebord/julemiddag med ‘noko attåt’. Etter middagen prøver vi å få til dans og musikk.

 

Lørdag formiddag - inviterer vi til en tur med ølsmaking og sosialt samvær på Ølhallen, for de som ønsker å være med på det.  

Lørdag kvelden - for de som ønsker det, blir det konsert med Stage Dolls & Return på The Edge.

De som ikke ønsker å være med på konserten kan gjøre det de selv har lyst til, det er mye liv i byen på den tiden og en trivelig bar på hotellet samt andre barer og utesteder i umiddelbar nærhet.

 

Julebord(2), 13-15.desember.

Fredag kl.20.00 - møtes vi i restauranten på hotellet for et lite måltid(pizza) evt en øl eller vin. 

 

Lørdag etter kl.15 – for de som ønsker det, inviterer vi til en tur med ølsmaking og sosialt samvær på Ølhallen.

Lørdag kl.19.45 - møtes vi for en aperitiff utafor vårt eget festlokale ‘Arbeidskontoret’. 

Lørdag kl.20.00 - blir det julebord/julemiddag med ‘noko attåt’

Etter middagen prøver vi å få til dans og musikk.

 

Egenandel:

Kun julebord (uten overnatting)  Kr. 400- pr. person

Julebord m/1 overnatting   Kr. 1000.- pr. person

Julebord m/ 2 overnattinger   Kr. 1500.- pr. person

Det blir ikke tilleggskostnad for enkeltrom for de som reiser aleine.

 

Egenandel innbetales samtidig som påmeldingen skjer, til kontonr. 1503 58 74426  og merk innbetalingen med navn på deltaker, samt type julebord. Påmeldingen er gyldig først når egenandel er innbetal. (PS. pensjonistene betaler inn samme beløp til samme kontonummer)

Påmeldingsfrist: 21.september 2019

 

Hva er inkludert:

Som beskrevet over så vil det i år bli litt ulikt opplegg for de to julebordene. Dette pga tilbudet vi fikk om Stage Dolls & Return konserten lørdag på første julebordet.

Felles for begge blir imidlertid julemiddag og tur på Ølhallen og vi håper dere likevel blir fornøyd med valgene vi har tatt. 

 

 

Bindende påmelding: Klikk HER PÅ DENNE LINKEN for påmeldingsskjema. Påmeldingen er ikke gyldig før egenandelen er innbetalt. 

 

Informasjon: 

Vi har også i år besluttet å samarbeide med Neptun Polar Senior og innbydelsen blir derfor sendt ut til medlemmene i denne klubben også.

Vi håper derfor at våre tidligere kollegaer tar turen til Tromsø og blir med på å lage et trivelig julebord sammen med oss som fremdeles er fast ansatte i Equinor.

 

Kontaktperson for begge julebordene er : Svein Ove Albrigtsen tel:90765929Email:sval@equinor.com/salbrigt@hotmail.com og Eiulf Ringstad tel:99505585Email:eiri@equinor.com/e-ringstad@hotmail.com

 

o   Refusjon av reiser

o   De som har reiseutgifter over kr. 2500 pr. pers kan sende inn beskrivelse over utgifter i fm. reisen sammen med aktuelle bilag og søke klubben om å få refundert deler av overstigende beløp. 

o   Vi må se hvor mange som blir å delta på årets julebord samt hvor mange som søker om støtte for reiseutgifter før vi kan si noe mere om størrelse på beløp som vi kan refundere.

Ved uforholdsmessig lang kjøretur mellom hjem og nærmeste flyplass (mer enn 50 km.) der det ikke er mulig å benytte offentlig transport, føres opp 1,50 kr. pr. km inn når det søkes om refusjon.

Ved bruk av taxi, der man mener å ikke ha andre alternativer, må dette avklares på forhånd da taxi i utgangspunktet ikke dekkes.

For de som eventuelt ønsker å benytte bonuspoeng på fly, føres de faktiske utgifter forbundet med dette (flyskatter og avgifter) når det søkes om refusjon. 

For at vi skal rekke å gå gjennom søknadene/reiseregningene og få utbetalt innen året, så må vi ha de i hende senest den 30. november.

o