Home‎ > ‎

Nieuws

Nieuwe familiegegevens

Geplaatst 14 dec. 2011 11:34 door Bram Frijlink

Van enkele familienamen zijn weer aanvullende gegevens en nieuwe personen gevonden. Doordat steeds meer archiefstukken via internet openbaar gemaakt worden, is intensief en tijdrovend zoeken bij de archieven vaak niet meer noodzakelijk. Hierdoor is veel vooronderzoek eenvoudig vanachter de pc mogelijk.
De komende tijd zullen de nieuw gevonden gegevens worden verwerkt en vervolgens op de betreffende sites worden geplaatst. Eventuele aanvullingen en verbeteringen blijven natuurlijk welkom.

Beveiligde familie websites

Geplaatst 14 okt. 2011 01:46 door Bram Frijlink   [ 23 okt. 2011 11:21 bijgewerkt ]

Van iedere familienaam is ook een beveiligde website beschikbaar. Om toegang te verkrijgen tot deze websites zal toestemming moeten worden gevraagd aan de webbeheerder. Wegens eerdere problemen met het zonder toestemming plaatsen van hier vermelde gegevens en vanwege de privacy regels, zal er een direct familieverband met de betreffende naam moeten zijn.
Tevens is een (gratis) account bij google noodzakelijk om te kunnen inloggen.

Op de pagina: Alleen voor familie staat meer informatie en zijn de links te vinden.

Website weer terug

Geplaatst 11 okt. 2011 10:23 door Bram Frijlink

Na een overstap van provider draait de website niet meer op de thuisserver. Vanaf vandaag is de nieuwe site weer terug. Moet nog veel aan gedaan worden de komende tijd.
Gebruik voor vragen het Contact formulier.

1-3 of 3