Alleen voor familie

Van iedere familienaam is er ook een beveiligde website beschikbaar. Om toegang te verkrijgen tot deze websites zal toestemming moeten worden gevraagd aan de webbeheerder. Wegens eerdere problemen met het zonder toestemming plaatsen van hier vermelde gegevens en vanwege de privacy regels, zal er een direct familieverband met de betreffende naam moeten zijn.
Tevens is een (gratis) account bij google noodzakelijk om te kunnen inloggen.
Hierdoor is het mogelijk geworden om persoonlijke instellingen te kunnen geven aan gebruikers van deze beveiligde websites en de familienamen gescheiden te houden.

Het aanvragen van een google account is gratis, je krijgt hierdoor ook een e-mailaccount bij gmail met een enorme opslagcapaciteit en veel extra mogelijkheden met betrekking tot foto en documenten opslag en ook de mogelijkheid om gratis websites te maken.
Klik hier voor meer info en om je aan te melden bij Google.
 
Vul hierna het vragenformulier in, zodat een relatie tot de familienaam kan worden vastgesteld (niet noodzakelijk voor de mij bekende familieleden). Kijk hierna wel regelmatig in je gmail of je een bevestiging hebt gekregen. Mocht je niets vernemen, neem dan contact op m.b.v. het Contact formulier.

 
Hieronder de directe links naar de beveiligde pagina's; door op een naam te klikken gaat u naar de website en verlaat deze website. Vervolgens kunt u inloggen met uw Google account. Voor elk van deze websites moet een aanvraag worden gedaan; dit kan wel met hetzelfde google account.
 
 
 
 
 

 

 

Subpagina''s (1): Vragen formulier