Informatii

Societatea de Ştiinţe Matematice din România, în colaborare cu Filiala Hunedoara a S.S.M.R., Filiala Caraș-Severin a S.S.M.R., Inspectoratul Şcolar al Judeţului Hunedoara şi cu Facultatea de Inginerie Hunedoara, organizează, în perioada 29.09.2011 - 02.10.2011,

A XV-a CONFERINŢĂ ANUALĂ A 
SOCIETĂŢII DE ŞTIINŢE MATEMATICE DIN ROMÂNIA 

Lucrările Conferinţei vor avea loc în Aula Facultăţii de Inginerie Hunedoara, din municipiul Hunedoara, judeţul Hunedoara. În cadrul lucrărilor vor fi prezentate conferinţe în plen (cu durata de 30 minute) şi comunicări (cu durata de 15 minute), pe următoarele secţiuni:

1. Cercetare matematică

2. Problem Solving

3. Didactică matematică. Istoria matematicii

Participanţii vor completa formularul de participare, urmând ca versiunea electronică LaTeX  sau  WORD a lucrării să o trimită până la data de 15 iulie 2011 la adresa de e-mail colegiul.iancuhd@gmail.com.

Un participant poate prezenta maximum două comunicări, dintre care cel puţin una în colaborare. Conferinţele şi comunicările vor fi aprobate de către Comitetul Ştiinţific al Conferinţei. Comitetul ştiinţific va transmite fiecărui participant, până la data de 15 septembrie 2011, acceptul sau refuzul pentru lucrări.

Taxa de participare la Conferinţă este de 40 RON. Membrii societăţii cu taxa achitată pe 2010 şi 2011 vor plăti o taxă de 20 RON. Taxa include mapa, ecusonul şi cafea.

Autorii conferinţelor în plen vor fi scutiţi de plata taxei de participare. Taxa se achită de către toţi autorii unei comunicări. Taxa de participare va fi achitată în ziua deschiderii Conferinţei.


Posibilităţi de cazare:
  • Hotel 3*** (pe Internet - Hotel Rusca) - preţ orientativ 170 RON camera dublă pentru o noapte;
  • Hotel 3*** (pe Internet - Hotel Heaven Hunedoara) - preţ orientativ 120 RON camera dublă pe noapte;
  • Cămin studenţesc (camere duble echivalent 2**) – contra cost;
  • Cămin elevi (camere duble echivalent 1*) – gratis.
Cheltuielile de cazare vor fi suportate de către participanţi.

Participanţii care solicită cazare sunt rugaţi să consemneze acest lucru în formularul de înscriere.

Invitaţii care susţin conferinţe în plen au cazarea gratuită, la alegere.

Sălile de prezentare vor fi prevăzute cu videoproiector.

Localizare Facultatea de Inginerie Hunedoara