Tirsdagsgolfen

Tirsdagsgolfen er en uformell treningsrunde på Eydehavn frisbeegolfbane (Kloppedal) hvor alle er velkomne til å delta. Vi starter normalt opp uken etter påske og spiller ut September. Spillestart er normalt kl 18 og oppmøte er kl 1745. Merk at helt i starten av sesongen og mot slutten så vil vi starte kl 17 pga mørket. Endring av starttid vil bli annonsert på ukesgolfene og på websiden (samt på facebook).

Tirsdagsgolfen gir deg muligheten til å lære av dem som er litt bedre enn deg eller mye bedre enn deg, alle er velkomne uansett nivå og alder. - spillere under 18 år er spesielt velkomne!

Dem som ønsker å være med på en sammenlagtliste (hvor det er premiering mot slutten av sesongen) må være medlem av SSK Frisbee eller en annen klubb under NAIF.

Tirsdagsgolfen er et rusfritt arrangement, alle deltagere og spesielt mindreårige og deres foreldre skal være sikre på at dette foregår under trygge omgivelser.

Det er mulig å låne disker av klubben dersom man ikke har egne disker, om mulig ta kontakt på forånd slik av vi kan finne frem disker.

Regler

Vi spiller utifra gjeldende PDGAregler, dvs at man må feks fullføre en runde for at den skal være godkjent. Man må oppføre seg i henhold til reglene ++
Dersom noen vet at de ikke har mulighet til å fullføre en runde, men ønsker å gjerne å kaste noen hull så pleier dette ikke å være noe problem, men man må si i fra på forhånd slik at man blir satt i en gruppe med mer enn tre personer.

Dersom man er usiker på noen regler så spør andre i gruppen, det er mye bedre å spørre først dersom man lurer på noe.

Den ansvarlige for ukesgolfen kan opplyse om evt særregler for en runde. Merk at dette må opplyses før runden startes.

ACE og CTP

Før hver runde så samles det inn penger fra dem som øsnker å være med på CTP og/eller ACE konkurransen. Begge deler er helt frivillig og det koster 10,- for hver.

CTP- closest to pin. Den ansvarlige for ukesgolfen velger ut et hull hvor det gjelder å komme så nærme som mulig kurvpinnen fra utkastet (første kast).  - dersom man acer gjelder dette også i CTP.

ACE, denne pot'n bygger seg opp helt til noen får ace (hole-in-one).
Comments