ZIMOVANJE 2012

RAZPIS ZIMOVANJA 2012                                                                                        Obrazec za prijavo

ŠRD Tacen že 15. leto v času zimskih počitnic organizira zimovanje za otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole. Društvo je že vrsto let član Zveze učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije. Najboljša referenca pa so številni otroci, ki se vsako leto znova udeležijo zimovanja. Prilagamo vam podrobnejši program zimovanja z vsemi potrebnimi informacijami. Program smo pripravili na podlagi z možnostmi, ki nam jih omogoča Kranjska Gora.

Tako kot vsako leto, tudi letos organiziramo zimovanje v Kranjski Gori. Bivali bomo v Porentovem domu – depandansa Tina. Od tod do smučišča je približno 10 minut hoda in ravno toliko, da se dodobra ogrejemo za smučanje. Smučarsko opremo bomo imeli shranjeno na varnem. Topel obrok (kosilo) bomo organizirali na samem smučišču. Smučišče in okolica nam ponuja prav vse možnosti kvalitetnega dela, obenem pa tudi organizacijo popoldanskih in večernih aktivnosti za otroke. V primeru slabšega vremena bomo koristili vodni park v hotelu Larix. Zadostno število prijaznih vzgojiteljev, izkušenih učiteljev alpskega smučanja in deskanja na snegu z licencami, bo poskrbelo tudi za animacijo in varnost otrok. Glede na kapaciteto doma pa lahko sprejmemo največ 40 prijav, ki obenem zagotavlja kvalitetno delo s posameznim otrokom. 

Prilagamo vam podrobnejši program zimovanja z vsemi potrebnimi informacijami. Program smo pripravili v skladu z možnostmi, ki nam jih omogoča Kranjska Gora.

Prijave pobiramo najkasneje do petka, 6. 2. 2012 in na podlagi le-teh vam bomo do 10. 2. 2012 poslali obvestilo še z ostalimi potrebnimi informacijami.

Prijavite se lahko tako, da podatke (ime in priimek otroka, naslov, datum rojstva, ime in priimek starša ali skrbnika, e-naslov starša ali skrbnika, telefonsko številko starša ali skrbnika) pošljete na e-naslova: srd.tacen@gmail.com ali na zlatko.pincolic@policija.si , s pripisom za »ZIMOVANJE 2012«.  Obrazec za prijavo.

Ob prijavi je potrebno poravnati tudi akontacijo v višini 50 Є na TRR ŠRD Tacna št.: SI 56 0201 3001 8973 698 in sklic: 00 + datum (npr.:10012012).

Ostale informacije pa so zapisane v programu zimovanja.

V pričakovanju vaših prijav, vas lepo pozdravljamo!

Tacen, 6. 1. 2012


Tomislav OMEJEC
Predsednik ŠRD Tacen


ĉ
ŠRD TACEN,
30. jan. 2012, 06:31
ĉ
ŠRD TACEN,
10. jan. 2012, 01:31
Comments