ALPSKA ŠOLA

Dragi naši smučarji.


Ob sobotah ali nedeljah, predvidoma ob 7.30 uri, bo iz Tacna, kot je to že tradicija, s parkirišča pred policijsko akademijo odhod na smučarske izlete z alpsko šolo ŠRD Tacen. 

Vabljeni vsi, ki ste že bili z nami, prijavijo pa se seveda lahko tudi novi člani in prijatelji in znanci.V vseh letih delovanja naše šole smo v naše delo vnesli številne izboljšave in usposobili nove sodelavce, tako, da lahko ponudimo kvalitetno delo na snegu in individualno obravnavo posameznikov v kateremkoli delu naše dejavnosti. Naši rezultati kažejo velik napredek pri udeležencih smučarske šole pod našim vodstvom, saj otroci  igraje premagujejo največje strmine. 

Zanimanje je veliko tudi za našo šolo smučanja za starše oz. odrasle, ki je odlična rešitev v primerih, ko želite sami izpopolniti oz. utrditi svoje znanje, da vas otroci, ki napredujejo kot blisk, ne bodo kar naenkrat čakali.

PROGRAM IZLETA:

 • 7.30 odhod z avtobusom iz parkirišča PA v Tacnu (organizirano bo varstvo za otroke brez spremstva).
 • 9.00 prihod na smučišče in priprava opreme
 • 9.15 organizirano ogrevanje in razvrstitev po skupinah ter začetek vadbe pod vodstvom smučarskih učiteljev
 • med 11.30 do 12.00 kosilo
 • 15.00 zaključek smučanja
 • 17.00 prihod v Ljubljano

V znesku, ki ga je potrebno prispevati na en izlet za otroka je vključeno: 
 • prevoz in spremstvo
 • Celodnevna smučarska vozovnica
 • Šola smučanja
 • Topla malica- kosilo in čaj na smučišču

Cene izletov smo kljub podražitvam zaenkrat zadržali na ravni zadnjih treh let  

50€ znašajo stroški za posamezni izlet za otroka (organiziranje, prevoz in spremstvo, šola smučanja pod vodstvom smučarskih učiteljev, smučarska vozovnica, toplo kosilo s pijačo (čajem) na smučišču)  .

- 250€ znaša predplačilo za 6 izletov (en izlet (50€ je gratis)

Če se po prvem izletu odločite za paket, se teh 50€ upošteva, kot del plačila za paket.

CENA JE ZAGOTOVLJENA ZA  NAJMANJ ŠTIRI UDELEŽENCE V SKUPINI. V primeru manjšega števila udeležencev je potrebno doplačilo (trije udeleženci v skupini po 5 eur za 2  udeleženca v skupini po 10 eur). 

Tudi spremljevalci se nam lahko priključijo na kosilu in seveda tudi na avtobusu. Cena prevoza 7 do 8 €, kosila na smučišču pa 5 do 7 eur.

Potrebščine : Za otroke je po zakonu in predvsem zaradi njihove varnosti obvezna smučarska čelada. Oblečeni naj bodo v ustrezna oblačila namenjena delu na snegu. S seboj naj imajo rezervno smučarsko perilo, nogavice, ipd. saj lahko pridejo na avtobus po končanem smučanju premočeni in je dobro, da se preoblečejo

Predvideni datumi izletov v tej sezoni:      Prijava!

 1. 14.jan. 2012 v Kranjsko goro
 2. 22.jan.2012 v Kranjsko goro
 3. 29.jan.2012 v Kranjsko goro
 4. 4. feb. 2012
 5. 11. feb. 2012 
 6. 18. do 22. feb.2012 zimovanje
 7. 26.2.2012
 8. 4.3.2012
 9. 10.3.2012 zaključek z veleslalomom

Pridržujemo si pravico spremembe terminov zaradi vremenskih razmer ali nepredvidenih okoliščin, ki bi zmanjšale kvaliteto izvedbe.

                  
Info:  041 333 118 Štefan,
          alpska@gmail.com


Comments