LNT Senčniki Border KozjanskoNa prvo marčevsko soboto se je zaključilo tekmovanje v štirinajsti sezoni Lige namiznega tenisa Senčniki Border v organizaciji Športne zveze Kozje. Letos je v ligi nastopalo štirinajst ekip iz šestih občin. V prvem delu so bile ekipe ponovno razdeljene v dve skupini, nato pa sta se v drugem delu formirali prva in druga liga. 

Prvič v zgodovini lige se je zgodilo, da je bil vrstni red na prvih treh mestih popolnoma enak kot v lanski sezoni. Je pa bilo napeto prav do konca, saj je o naslovu prvaka odločala prav zadnja tekma sezone. V derbiju vodilnih ekip sta se pomerili ekipi lanskih in predlanskih prvakov. In po desetih tekmah je bil rezultat izenačen, zato je o skupni zmagi odločala zadnja tekma dvojic. Le to je dobila ekipa NTK Rogaška I, ki je na ta način obranila naslov prvaka, skupno pa je to že četrti naslov za ekipo iz Rogaške Slatine. Ekipa ŠD Sladka Gora je ponovno osvojila drugo mesto, tretja pa je bila ekipa NTK Krško.
V drugi ligi je derbi kroga prepričljivo dobila ekipa NTK Ponikva in postala prvak druge lige. Zelo izenačeno je bilo od drugega do četrtega mesta, kjer so se zvrstile tri ekipe z enakim številom točk. V krogu teh treh ekip se je zaradi najboljših medsebojnih rezultatov drugega mesta veselila ekipa Mizarstvo Žgajner Rogaška, tretja pa je bila ekipa ŠD Kozje ABH Šport. 


Subpages (1): Prejšnje sezone
ĉ
szkozje šzk,
Feb 25, 2018, 12:24 AM
ĉ
szkozje šzk,
Mar 4, 2018, 3:03 AM
ĉ
szkozje šzk,
Jan 28, 2018, 2:04 AM
ĉ
szkozje šzk,
Jan 28, 2018, 2:04 AM
ĉ
szkozje šzk,
Feb 4, 2018, 7:41 AM
ĉ
szkozje šzk,
Feb 17, 2018, 1:43 PM
Comments