Just for Fun


Pengevitser


Ola går til banken for å investere pengene sine. Da spør den bankansatte: "Hvor mye skal det være?" 
Ola hvisker i øret på han: " 3 millioner"
"De behøver ikke å hviske. I Norge er det ikke noe skam å ha lite penger."
Jeg vil ikke si noe stygt om svigermor mi, men hvis hun hadde bodd i India, hadde hun vært hellig.

Svigermorvitser


Definisjon på blandete følelser: Svigermor di kjører utfor en fjellknaus i den flunkende nye bilen din

Svigermor mi er en engel.
Ja, du er heldig, min lever ennå.

Jeg sier ikke at svigermor mi er tøff, men når hun spiser sardiner, åpner hun ikke boksen.

"I dag kommer mor på besøk. Kan du ikke kjøpe med deg en ananas på veien hjem fra jobben? Du vet at mor er så glad i ananas at hun kunne gitt halve livet sitt for en slik frukt." 
Ektemannen nikket og sa: "Da kjøper jeg to stykker."

Vår sennep er like skarp som svigermors tunge. Korrektur fra kunden: Vår sennep er skarp, men ikke så skarp som svigermors tunge.

En mann ble slått bevisstløs i en bilulykke. Han våknet opp i en hvit seng og trodde han var i himmelen. Men så så han at svigermoor satt ved sengen.

Svigermor er kommet for å bli ( Nils-Fredrik Nielsen)

En svigermor kan være en forsmak på en skillsmisse

En god svigermor blander seg borti alt mulig med kontanter

En farlig svigermor  få deg til å ønske at du var 30 år eldre.
Den tyske komikeren Henning Wehn gjør stor suksess i England. Med sine kål-, fotballvitser, Holocoust- og krigsvitser er han blitt en humøryndling. Det at han til og med forklarer vitsene, som ellers eren dødssynd, øker bare virkningen. Bare en tysker kan oppnå en komisk effekt med det. Her følger Sauerkrautvitsen:

En lege fra Kiel har et forhold med sin legesekretær og gjør henne gravid. Begge vet hva de gjør og vet at ekteskapet til legen kan ryke hvis forholdet blir kjent. For å holde graviditeten hemmelig beslutter legen å sende sekretæren bort og han bestiller ferjebilletten til henne. Hun skal reise med Kielferjen til Oslo og oppholde seg der under hele svangerskapet og føde barnet på Rikshospitalet. Han tilbyr henne rikelig med penger og hun er fornøyd. " Hvordan skal jeg fortelle deg at fødselen har gått bra og hva det er blitt", spør hun. "Du kan sende meg et postkort og skrive "Sauerkraut" på kortet." Etter noen måneder ligger det et kort i postkassen. Legen leser kortet og faller død om. Kona finner han og forstår ingenting. Hun leser kortet med følgende beskjed: "3 porsjoner Sauerkraut, to med og en uten pølse."  

 

Her kan du lære hvordan den depressive skilpadden "Dub", den nervøse slangen "sly", den autistiske flodhesten "Lilo", den paranoide krokodillen "Kroko" og den spaltete sauen "Dolly" blir behandlet for sine mentale lidelser. De forskjellige behandlingsmetoder som dr Kindermann anvender, finner du i menyen for psykoterapien for kosedyr. Kosedyrpasientene er innlagt på en psykiatrisk klinikk som heter asylet..

Møt gjengen!

KrokoPasientens overfølsomme hallusinatoriske oppfatning er et symptom på en paranoid psykose. Konsekvensen er en  reaktivering av arkaiske reaksjonsmønstre.
DollyPasienten synes å lide av vrangforestillingen at hun er en ulv til tross for at hun uten tvil er en sau. Det uventete sterke gjennombrudd av den undertrykte identiteten tar helt overhånd. Hysteriske, psykotiske forsvarsreaksjoner understreker den fundamentale trusselen som peker på negative erfaringer og resulterer i fragmenterte prosesser. I denne tilstanden er pasienten i stand til å akseptere seg selv som et flott dyr.
LiloPasienten har prøvd å løse et  puslespill uten å lykkes. Han er helt oppslukt av denne repeterende aktiviteten som han og hans omgivelser er klar over. Helt siden flodhestens lidelse begynte, har pasienten ikke snakket med noen. En sammenheng mellom manglende evne til å snakke og tvangsmessig trang til å løse puslespill virker sannsynlig.
SlyPasientens indre konflikt må tolkes som et tegn på et ambivalent forhold til sin egen kropp. Kombinert med fasenasjonen over en tilsynelatende mye mer potent rasling bruker klapperslangen ranglen i stedet for halen. Vi mistenker en manifestasjon av en dypt rotfestet ranglekompleks.Selvfølgelig bør den vedlagte erstatningsranglen  ikke være i bruk på permanent basis, men bare som en overgang.
DubVi har skremt den somlete skildpadden med våre proaktive terapiforslag. For han er jo kjent som et dyr som er mer vant til et avslappet tempo. Et liv i lange faste baner hadde vært det beste for han. Da vi tok opp pasientens personlige tempo, har dette sendt ham inn i en dyp depresjon. Kan du hjelpe ham å komme ut av skallet sitt og nyte livet på utsiden? Hjelp Dub å gjenoppdage livet - sakte denne gangen!


Hvordan man også kan spise erter.

I eat my peas with honey - I did so all my life - it makes them taste so funny - and keeps them on my knife.


En dag i dr Frankensteins liv


 
Hvor mange ansikter er det i treet?