Welkom

Welkom bij Spotlight Loopbaanadvies! Spotlight Loopbaanadvies is een psychologisch adviesbureau dat zich richt op het onderzoeken en oplossen van vraagstukken op het vlak van mens en werk. Wij werken vanuit de overtuiging dat mensen zelf heel goed weten wat bij hen past en welke weg zij dienen te bewandelen om met plezier in hun leven en werk te staan. Het kan echter lastig zijn om je bewust te worden van de waarden, kwaliteiten en kernelementen die hierbij een rol spelen.

Spotlight loopbaanadvies helpt hierbij. We zetten een figuurlijke spotlight op jou als mens en werknemer. Je kwaliteiten en talenten worden hierbij in kaart gebracht, je zogenoemde lichtkant. Waar ben je goed in? Wat zijn je ambities? Waar krijg je energie van?

Ook je schaduwkanten zijn de moeite waard om eens te bekijken. Zijn er belemmeringen in je handelen, lukt het niet je doelen te bereiken? Of zijn er vaardigheden of competenties die je verder zou willen ontwikkelen?

Dit doen we door middel van het uitvoeren van loopbaanonderzoeken of assessments, loopbaanadvies, coaching en outplacementtrajecten.

Hier vind je ons privacybeleid: Privacyverklaring


 Meer weten? Klik dan door naar de verschillende diensten of neem contact op.