Ezt mondjátok rólunk"Köszönöm az elmúlt 18 nap minden egyes percét!"

Zsuzsa, Budapestről
"Atti, még mindig lebegek! Imádtam minden pillantát, és nagyon köszönöm a változástámogató belső utazást is! Ez a 18 nap, most már mindig velem marad! Amikor elindultam, tudtam hogy jó lesz az út, de a legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy ennyire. 
Eddigi életem legnagyobb kalandja volt!
Hála és köszönet!" 

Regi, Csömörről
"Szeretnénk megköszönni a segítségeteket és a tudásotok és ismertségetek általi biztonságot az úton, hogy ilyen különleges élményekhez juttattatok bennünket!"

Laci és Ricsi, Budapestről
"Nekem az egész út egy fantasztikus, pozitív emlék. Rólam és rólatok, a barátságról és szinte mindenről.
Ebben nagy szerepe van, hogy kikkel voltam együtt az úton, és ebben nem lehetett volna nagyobb szerencsém, minthogy Veletek voltam.
Az áldásszalag a csuklómon sok mindenre emlékeztet, de leginkább erre... az útra, rátok, és Bodh Gaya-ra.
 Köszönöm!"

Sándor, Budapestről
"Nekem indulás előtt annyi elég volt, hogy az úti cél Nepál, plusz megismertem a Te humorérzéked.
A helyek mind fontosak voltak nekem, jó volt hogy közeli kapcsolatba kerültünk a helyiekkel, de az is jó volt, hogy lazán szerveztétek ezeket a programokat.
Számomra az egész út egy gyógyulás volt. Ebben a két hétben visszakaptam a lelki biztonságomat, és azóta is olyan tartalékokat érzek magamban, amiket a krízis helyzeteimben használni tudok."

Anita, Pátyról
"Jaj, nagyon sokat kaptam az úttól, többet mint reméltem, pedig jó a fantáziám. Már elkezdtem a beszámolómat a Facebook-on...
A Te javaslatodra vásároltam egy North Face dzsekit a fiamnak, nagyon boldog vele. A közelemben élőket meg Himalája sóval ajándékozom meg, azokba a kis zacskókba teszem, amiket ott kaptunk, vagy egyszerűen becsavarom egy nepáli újságba, hiszen azt használták ott is....
Én két hónapja csak arról mesélek, hogy mit éltem át ott, és azóta is nagyon boldog vagyok, ha valakivel megoszthatom."

Andrea, Londonból
"100 százalék töménységgel kaptuk az élményeket, nekünk csupán annyi volt a dolgunk, hogy belehelyezkedjünk ebbe.
Ez egy nagyon sajátos utazási forma a szervezett és a szervezetlen között....fontos volt nekünk, hogy szervezett legyen az út, és ezzel együtt az is, hogy ne is legyen agyonszervezett. E kettő között voltunk. Volt mindig egy támaszunk, Te, akiben bízhattunk, biztonságban voltunk, de ugyanakkor szabadok is...

Nagyon sok nevetés, felszabadultság....egy napra el tudnék mondani akár 40 élményt is."

Kata és András, Hegymagasról
"Nagyon tetszett, hogy sok helyen voltunk, sok helyen aludtunk, és mindehhez iszonyúan nagy biztonságot jelentettél Te nekem. Bármikor hátra tudtam dőlni, tudtam hogy jól leszek, tudtam hogy olyan lesz minden, ami nekem jó...
Nagy élmény volt a kis csapatunk is, az, hogy az alváson kívül együtt éltünk két héten keresztül, és nem voltak feszültségek. 
Az a sok kaland, az a sok másság... hogy még azt is kipróbálhattam, hogy hajat vágatok Nepálban...
...és mégis minden kaland nagyon pozitív dolgokat hozott."

Tibor, Pátyról
"A terved, hogy fenekestül felforgatod az életünket, sikerült. Nagyon köszönök mindent, mondhatnám danyhabaad. :) Csudajó volt!!"

Erika, Budapestről
"Örök hála ezért az élményért, köszönöm! Ölelés és puszi mindannyiótoknak!"

Marcsi, Sopronból
"Nagyon köszönöm, hogy tagja lehettem a csapatnak! Sosem felejtem el az elmúlt hetek kalandjait, az utazás során megismert fantasztikus helyeket, embereket. Köszönet Attilának, aki folyamatosan segített, hogy felfoghassuk, megértsük ezt a csodálatos, különleges világot!" 

                                                                                                                                                               Marcsi, Pécsről
"Attila, Te nekem a legtöbbet adtad: önmagadat, beleértve minden eddigi megélt tapasztalásodat, tudásodat. 
A foglalkozás elérte a célját. Én még most is úgy kavargok, mintha tudatmódosító szerek hatása alatt állnék.
Köszönöm hogy ezt vállaltad, hogy végigcsináltad velünk, hogy végigsöpörtél az életemen. :) További jó utat!"

"Ezúton is köszönöm Atti, ezt a rengeteg élményt, tanítást és tanulást, amit kaptam az úton! Életre szóló kirándulás volt!"

Evelin, Budapestről
"Köszönöm Nektek az utat, egy csoda volt!!! Minden emlékre visszagondolni nagyon jó érzés...

Még egy olyan dolgot kérnék, hogy el tudjátok majd küldeni az esküvős fotót, ahol az ifjú párral állunk a színpadon? Nem találtam Ancsa FB oldalán sajna... Köszönöm!"

Lili, Budapestről
"Egyre többen mondják, hogy az utazás óta egészen más vagyok, sokat változtam pozitív irányban. Szóval, mindenkinek nagyon köszönöm, főleg Attilának. Ő nagyon jól tudta, hogy ez nem csak egy egyszerű utazás, hanem több, mert nagyon céltudatosan ki volt találva az egész: :) "

Zsófi, Budapestről
"Már az utazás előtt, a készülődés fázisában beindultak a változási folyamataim. Most így, utána is más minden...élvezem a munkámat, nem jajongok olyanért ami miatt felesleges, és megértem, hogy a fájdalom amit érzek az valós a számomra, de azt is tudom, hogy ez a szabadságom ára. Semmiért és senki boldogságáért nem érzem magam felelősnek, és ha bárkinek velem van valami baja, az nem biztos hogy én miattam van. Puszi nektek!"

Teréz, Várpalotáról

Spirit of Asia Travel Club 
      ...távol, mégis a legközelebb hozzád