Az új honlapunkat....


Az elmúlt 20 évünket Ázsia megismerésével, felfedezésével és megértésével töltöttük.
Ez jelentősen hatott az életünkre, nagy változásokat indított el bennünk, és tart fenn a mai napig is. Mindeközben tapasztalatokat, barátokat és információkat szereztünk a térségben és a térséggel kapcsolatban. 

Szeretnénk Neked büszkén megmutatni ezeket a helyeket, bemutatni a barátainkat, és az embereken, a helyeken és a ránk váró élményeken keresztül Ázsia ezen részét, az üzenetét, a szimbolikáját és a filozófiáját.

Közösségünk, a Spirit of Asia Travel Club tagjai együtt jönnek velünk olyan utakra Indiába, Nepálba és egyénileg Bhutánba, amelyek során bátran kilépünk a szervezett turistautak és kötelező helyek megnézésének unalmából, és mélyen megtapasztaljuk ennek a különleges területnek a sokféleségét és megszámlálhatatlan egyedi élményét

A tapasztalatunk szerint, ez nagy hatással lesz majd az életedre, mert a számodra kedvező és vágyott változásokat indít el....csakúgy, mint az eddig velünk utazóknál, és nálunk is. 
Ezeket az áhított változásokat, egy személyesre szabott tréninggel erősítjük minden velünk utazó esetében, amiről a "Ha változtatnál..." menüben tájékozódhatsz.
Közben -a tudásunk és tapasztalatunk segítségével- mindenki teljes biztonságban van.

Nézd meg ezt a két rövid videót, hogy lásd: hogyan is indult az egész!

                                                          Ancsa és Attila