Home

Welkom bij Speeltuin Noord Borculo
 
Aan de rand van Borculo - in een bos en waterrijk omgeving - ligt speeltuin Noord. Speeltuin Noord biedt kinderen tot 12 jaar een omgeving waar ze, onder toezicht, veilig kunnen spelen en al spelende zich ontwikkelen. Speeltuin Noord heeft een diversiteit aan speeltoestellen die de ontwikkeling van uw kind prikkelen en stimuleren. Enkele aspecten gericht op de ontwikkeling van het kind zijn: ontdekken, gevoel van vrijheid, creatieve ontwikkeling, beter waarnemen, omgaan met elkaar, beter reactievermogen, fysieke ontwikkeling, goede motorische ontwikkeling maar het belangrijkste is natuurlijk plezier in het spelen.
 
De inspanning van de vereniging is erop gericht om kinderen te laten bewegen in een veilige omgeving.
 
Aankondigingen
  • Feestelijke opening verkeersplein en Huisje Noord 6 Juli 2019. Met spelletjes, lasergamen, loterij, springkussen, muziek en meer!
    Geplaatst 17 jun. 2019 02:02 door Speeltuin Noord
  • Extra Algemene Ledenvergadering Donderdag 13 juni 2019 om 19:30 uur is er een extra ledenvergadering gepland. Deze extra ledenvergadering is voor de benoeming van nieuwe bestuursleden.
    Geplaatst 5 jun. 2019 03:23 door Speeltuin Noord
  • Nationale Buitenspeeldag 2019 Woensdagmiddag 12 juni van 13:30 uur tot 16:30 uur. In samenwerking met Partou, Beweegwijs en Gymnastiekvereniging Borchlo weer lekker buiten spelen voor kinderen van alle leeftijden.Verschillende activiteiten ...
    Geplaatst 5 jun. 2019 03:34 door Speeltuin Noord
Berichten 1 - 3 van 18 worden weergegeven. Meer bekijken »

Openingstijden 2019
 
 Periode Dagen  Tijden 
April t/m September  Ma, Di, Wo, Do, Vr  14.30 uur - 16.30 uur *
    Za, Zo
Geopend voor leden middels sleutelkastje
* Bij mooi weer wanneer een toezichthouder aanwezig is. Leden hebben de beschikking over een sleutel.

Speeltoestellen 
 
In de speeltuin zijn onder andere een klimfort met glijbaan en kabelbaan, een zandbak waarin ook met water gespeeld kan worden, verschillende soorten schommels, zandbakken, draaimolens en glijbanen, meerdere wip-en klauter-toestellen, fietsjes en skelters.

Er is ook allerlei speelgoed om mee te spelen, zoals ballen, stelten, zandvormpjes, kegels, stoepkrijt en de nodige attributen om te spelen op de hinkelbaan, twister, de jeu-de-boules baan en de tafeltennistafel.

Bij een kleine regenbui kunnen we schuilen onder het afdak achter het speeltuingebouw.

Klik hier voor meer foto's en informatie over de toestellen.

 
 
 
Speeltuingebouw
 
Speeltuinvereniging Noord beschikt over een eigen speeltuingebouw dat wordt gebruikt voor binnenactiviteiten. Het speeltuingebouw en de speeltuin wordt ook verhuurd en is o.a. geschikt voor het geven van kinderfeestjes, verjaardagen en vergaderingen.

Klik hier voor meer informatie en een impressie.