Vrijwilligersinformatie

Houd je van (kinder-)kleding, vind je tweedehands oké en wil je graag iets betekenen, geef je dan eind januari/begin februari 2018 op als vrijwilliger bij onze beurs via het formulier.    Samen komen met vriendin, zus of buuf? Alle hulp is welkom!
Speelotheek de Speelhut

Adres:
Wilgenlaan 5a (Sterrenhal)
2651 TA
Berkel en RodenrijsTelefoon:
06-87360307
tijdens openingstijden


Openingstijden:
vrijdag 15:30-17:00 u
zaterdag 9:30-11:30 u

Gesloten tijdens schoolvakanties, zie agenda

Agenda:


Volg de Speelhut op Facebook http://www.speelotheken.nl

Een beurs brengt nu eenmaal veel werk met zich mee, zoals opbouwen van de kledingrekken, uitpakken en sorteren van de kleding, op hangers hangen van de kleding, speelgoed uitzoeken en sorteren, toezicht houden tijdens de beurs, opruimen en terugsorteren van niet verkochte artikelen, en zo nog vele andere klusjes. Er zijn al heel wat vrijwilligers die meehelpen, maar we kunnen toch altijd nog meer hulp gebruiken. Zie hieronder voor een overzicht van tijden en werkzaamheden.

Elk uurtje hulp is welkom! 
Alle (actieve) vrijwilligers hebben bovendien de mogelijkheid om in de voorverkoop de beurs te bezoeken, zaterdag vanaf 8:00 uur.

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger!

Opties op de handen uit de mouwen te steken:
  • Vrijdagmiddag 12:30 uur - 14:30 uur opbouw beursvloer 
  • Vrijdagmiddag 15:00 uur - 17:30 uur op hanger uitstallen binnen gekomen kleding en/of uitzoeken speelgoed 
  • Vrijdagavond   18:15 uur - einde (streeftijd 22:00 uur) op hanger uitstallen binnen gekomen kleding en/of uitzoeken speelgoed 
  • Zaterdagochtend   8:30 uur - 12:30 uur verkoopmedewerker 
  • Zaterdagmiddag  13:00 uur - 14:30 uur terug sorteren niet verkochte artikelen 
  • Zaterdagmiddag  13:00 uur - 17:00 uur terug sorteren en terug geven niet verkochte artikelen 
Als je je inschrijft voor de vrijdagavond is ook een uurtje helpen op zaterdagmiddag meer dan welkom, met name tussen 13:00 uur en 14:30 uur.

>> Ik ben al vrijwilliger maar heb nog geen informatie ontvangen

De geregistreerde vrijwilligers worden ongeveer een maand voor de beurs geïnformeerd over de data en tijden waarop we weer enthousiaste helpende handen kunnen gebruiken. 
Ben je al langer vrijwilliger en heb je de vrijwilligersbrief niet ontvangen (controleer ook even de spam-mailbox...)? Gebruik dan de link die hierboven staat.