Vrijwilligers


Speelotheek de Speelhut

Adres:
Wilgenlaan 5a (Sterrenhal)
2651 TA
Berkel en RodenrijsTelefoon:
06-87360307
tijdens openingstijden


Openingstijden:
vrijdag 15:30-17:00 u
zaterdag 9:30-11:30 u

Gesloten tijdens schoolvakanties, zie agenda

Agenda:


Volg de Speelhut op Facebook http://www.speelotheken.nl

Naast leden zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Op vrijdagmiddag tussen 15:30 uur - 17:00 uur en op zaterdagochtend tussen 9:30 uur - 11:30 uur is de speelotheek open. Er zijn altijd minstens twee vrijwilligers aanwezig die het speelgoed uitlenen en innemen/controleren. Kind(eren) mogen meekomen, zij kunnen naar hartenlust spelen in de speelotheek, jij hebt intussen een gezellige en nuttige ochtend/middag.

Naast het werk achter de balie zijn er ook andere functies, zoals lid van de speelgoedcommissie die verantwoordelijk is voor de aanschaf en het inwerken van nieuw speelgoed en het bijhouden van de collectie of bestuursfuncties. Tijdens de kinderkleding- en speelgoedbeurs (die twee keer per jaar plaats vindt) is er ook altijd plek voor nieuwe vrijwilligers, kijk op de pagina vrijwilligersinformatie.

Er is ook plek voor Maatschappelijke Stagiaires. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden als stagiair contact met ons op via e-mail.

Kom eens langs op een vrijdagmiddag of zaterdagochtend om de sfeer te proeven en de werkzaamheden door te spreken. Of meld je direct aan als vrijwilliger, neem contact met ons op via e-mail of telefoon.