Welkom

Speelotheek de Speelhut

Adres:
Wilgenlaan 5a (Sterrenhal)
2651 TA
Berkel en Rodenrijs


Telefoon:
06-87360307
tijdens openingsuren


Openingsuren:
vrijdag 15:30-17:00 u
zaterdag 9:30-11:30 u


Agenda:


Volg de Speelhut op Facebook 


http://www.speelotheken.nl/Wat is een speelotheek?

Een speelotheek is voor speelgoed, wat een bibliotheek is voor boeken. Je kan er spellen en speelgoed lenen, de Speelhut leent niet alleen aan ouders/verzorgers spellen en speelgoed uit ook als grootouders of gastouder ben je meer dan welkom! 

De doelstelling van speelotheek de Speelhut is het stimuleren van het speelplezier van het kind. Met een lidmaatschap van de speelotheek heb je het hele jaar wisselend en uitdagend speelgoed in huis. 

De speelotheek biedt je de kans regelmatig iets nieuws te proberen. Ook duur speelgoed of dingen die maar beperkte tijd interessant zijn komen zo binnen handbereik. Je voorkomt miskopen en kunt eerst uitproberen wat wél interessant is om aan te schaffen. Een goedkope en duurzame keuze!                  


Speelotheek de Speelhut

Speelotheek de Speelhut bestaat sinds 1989 en leent speelgoed en spellen uit voor kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 12 jaar. De Speelhut biedt een grote verscheidenheid materialen aan, afgestemd op de ontwikkeling van je kind. 

Boven aan de pagina vindt u links/tabbladen naar pagina’s met meer informatie over de spelregels, kosten, uitleentermijn, openingstijden, bereikbaarheid, de kinderkleding- en speelgoedbeurs, etcetera.