Welkom

Let op: tijdens de zomervakantie is de Speelhut gesloten geleende artikelen hoeven pas na de zomervakantie weer ingeleverd te worden, uiteraard is de uitleen termijn hierop automatisch aangepast. 


Binnenkort is de Speelhut te volgen op de vernieuwde website.

Speelotheek de Speelhut

Adres:
Wilgenlaan 5a (Sterrenhal)
2651 TA
Berkel en RodenrijsTelefoon:
06-87360307
tijdens openingstijden


Openingstijden:
vrijdag 15:30-17:00 u
zaterdag 9:30-11:30 u

Gesloten tijdens schoolvakanties,


Agenda:Volg de Speelhut 

op Facebook 


http://www.speelotheken.nl


Wat is een speelotheek?

Een speelotheek is voor speelgoed, wat een bibliotheek is voor boeken. Je kan er speelgoed en spellen lenen. De Speelhut leent niet alleen aan ouders/verzorgers speelgoed en spellen uit; ook als grootouders of gastouder ben je meer dan welkom!

De doelstelling van Speelotheek de Speelhut is het stimuleren van het speelplezier van het kind. Met een lidmaatschap van de speelotheek heb je het hele jaar wisselend en uitdagend speelgoed in huis. 

De speelotheek biedt je de kans regelmatig iets nieuws te proberen. Ook duur speelgoed of dingen die maar beperkte tijd interessant zijn, komen zo binnen handbereik. Je voorkomt miskopen en kunt eerst uitproberen wat wèl interessant is om aan te schaffen. Speelgoed delen in plaats van speelgoed kopen is zeker in een tijd van groeiend bewustzijn over het milieu interessant. Deeleconomie een goede en duurzame keuze!

Speelotheek de Speelhut

Speelotheek de Speelhut bestaat sinds 1989 en leent speelgoed en spellen uit voor kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 12 jaar.

Speelotheek de Speelhut is gevestigd in de Sterrenhal aan de Wilgenlaan en heeft daar een klein lokaal tot haar beschikking. Het speelgoed staat overzichtelijk op categorie gepresenteerd in de kasten, bij ons speelgoed vind je de diverse categorieën met korte omschrijving. Kinderen mogen onder toezicht van ouders/verzorgers spelen met het speelgoed in de speelotheek om speelgoed uit te proberen en/of te testen. Kortom: de Speelhut biedt een grote verscheidenheid materialen aan, afgestemd op de ontwikkeling van het kind.