Echipamente UV-Gold Spectrum UV

unic reprezentant al renumitei firme

    UVRay lider in domeniu


                                   O strategie de invingator

  Orice masina flexo ,offset ,serigrafica ,tampografica , poate deveni performanta prin adaptarea cu tehnologia noastra de uscare UV   pentru cerneala UV si lac UV transparent sau mat.

Echipamentele noastre se executa la comanda si pot fi adaptate oricarui utilaj flexo,offset,serigrafic etc, nou sau second-hand.Pana in prezent,tehnologia noastra de uscare uv este utilizata cu succes pe urmatoarele tipuri de masini :Lombardi , Labelman, Arsoma, Nilpeter , Miyhakoshi, Aquaflex, Eurographic, EDALE ALPHA, Franchini, Gallus, Berra, Muller-Martini, DMR, TAIYO, ROTATEK, Heildelberg, ETI, SANJO etc.

Aplicatii

Produse

Documente PDF

Contact

Home

Experienta noastra 
in domeniul tehnologiilor de imprimare sta la baza realizarii echipamentelor UV pentru sectorul flexografic, lithografic si altor ramuri ale imprimarii precum si utilizarea la scara larga a tehnologiei UV în flexografie, tehnologie offset si in alte domenii precum serigrafia , tampografia etc. 
                

   Scopul noastru este de a continua să  imbunatatim eficienţa şi de a creste fiabilitatea materialelor utilizate in procesul de productie .Produsele noastre de inalta eficienta sunt usor de utilizat si au capacitatea de a satisface cele mai pretentioase cerinte atat pentru utilizatorii finali cat si pentru OEM( Original equipment manufacturer )

Sistemul Teleset System asigura continuarea suportului tehnic pentru clientii nostri dupa ce instalarea a fost finalizata. 

                  

                            

Cercetare si dezvoltare

Pentru OEM cat si pentru utilizatorii finali suntem capabili sa evaluam cerintele dvs si sa va oferim cea mai simpla solutie posibila de a folosi cu cele mai bune rezultate  sistemul nostru in vederea cresterii calitatii tiparului si reducerii costurilor de productie. . Pentru ambele OEM şi utilizatorii finali, suntem în măsură sa evaluam cerinţele dumneavoastră şi gasim o soluţie adecvată pentru a va asigura un sistem simplu de  administrare şi pentru a ajunge la cel mai bun rezultat de calitate  posibil si de limitare a costurilor.

             Eficienţa
 Reducerea consumului.
 Componentă de fiabilitate îmbunătăţită.
 Reducerea costurilor.
 Produse de neconceput pana mai ieri.
 Cresterea duratei de viata a lampii .

    Cabinet Electronic  

  Proiectate şi fabricate pentru a îndeplini standardele europene şi internaţionale care oferă utilitati simplu de utilizat şi posibilităţile de gestionare  solicitate de client:
 Coordonarea puterii ceruta de către transformator.  

  Wireless de monitorizare şi de control prin modem.

      Carduri electronice  Exploatarea şi monitorizarea sistemului UV de carduri electronice dedicate, dezvoltate de raze UV, şi proiectate pentru a satisface nevoile clientului, pentru a asigura funcţionarea simpla a sistemului.
: Acest fapt permite simplificarea la maxim coordonarea şi monitorizarea operaţiunilor fiind extrem de simpla rezolvand în mare parte toate problemele care ar putea interveni  în timpul funcţionării:

6 pre-programe in limbile: : italiană, engleză, franceză,                     spaniolă, germană şi japoneza
  Autolearning -sistem de recunoaştere şi de suplimentare
  Defectul si diagnoza de sistem. 
  Optional wireless pentru conexiune la distanţă printr-un   modem de management si de monitorizare a sistemului cu UV.