Informatie en meer

Omdat we als Specials4Dogs net iets meer willen zijn dan alleen een winkel, vind je op deze pagina's ook info over de verschillende producten. Over het shoppen in de winkel, over trainingen en cursussen. Je vind hier handleidingen en instructies voor het gebruik van onze producten, aanwijzingen voor het meten en passen. Bovendien is er nog een pagina met interessante links.

Nieuwe klant?

Ben je een nieuwe klant? Dan kun je direct gaan winkelen zonder een account aan te moeten maken. Je moet overal al zo veel gebruikersnamen en wachtwoorden onthouden. Het mag overigens wel. Voordeel van een account is dat je maar 1 keer je gegevens hoeft in te vullen en je kunt vorige bestellingen bekijken, hertgeen handig kan zijn als je een product meerdere keren wil bestellen.

Veel gestelde vragen

We krijgen vaak vragen van klanten die ook al door andere klanten gesteld zijn. Natuurlijk beantwoorden we graag je vragen, maar we zijn niet 24/7 online. Het gebeurt nog wel eens dat een vraag blijft liggen door bv. het weekend. Ook verdwijnt nog wel eens iets in de spambox, waar we het dan dagen later pas vinden.
Heb je een vraag, kijk dan eerst even bij de VGV's (Veel Gestelde Vragen) of je vraag er misschien al bij staat. Krijg je geen antwoord op je specifieke vraag, dan kun je natuurlijk altijd nog even je vraag aan ons opsturen via het contactformulier.