Speak English Now - Αγγλικά για ενήλικες

• Ειδικά σχεδιασμένα και ταχύρυθμα προγράμματα Αγγλικών μόνο για ενήλικες!
• Τρόπος παρακολούθησης των μαθημάτων: Δια ζώσης ή εξ αποστάσεως ζωντανά σε πραγματικό χρόνο (real time).
• Δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων που χάνετε! Όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορείτε να τα βλέπετε όποτε και όσες φορές θέλετε!
• Διεύθυνση γραμματείας και κέντρου εξυπηρέτησης: Πατησίων 216 - Αθήνα
• Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8665132
• Φόρμα επικοινωνίας: Θα την βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας
Speak English Now - Αγγλικά για ενήλικεςΣε ποιον εκπαιδευτικό φορέα ανήκει το Speak English Now;

Το Speak English Now είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ και πλήρως συμμορφωμένο με τις αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές του Ομίλου.

Σε ποιους απευθύνεται το Speak English Now;

Το Speak English Now απευθύνεται σε κάθε ενήλικο ενδιαφερόμενο έως και άνω των 60 ετών που επιθυμεί να ξεκινήσει, συνεχίσει ή τελειώσει τα Αγγλικά του, καθώς και σε:
 • φοιτητές
 • άνεργους
 • εργαζόμενους στον Ιδιωτικό ή Δημόσιο Τομέα
 • ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες
 • ενδιαφερόμενους που στοχεύουν στη γνώση Αγγλικών και επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποίηση γλωσσομάθειας 
 • ενδιαφερόμενους που στοχεύουν στη γνώση Αγγλικών και δεν επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση γλωσσομάθειας
Με ποιους τρόπους μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα Αγγλικών στο Speak English Now;

Τα μαθήματα Αγγλικών στο Speak English Now μπορείτε να τα παρακολουθήσετε με τους παρακάτω τρόπους:
 • Δια ζώσης στις εγκαταστάσεις μας.
 • Εξ αποστάσεως από τον χώρο σας, με τις εξής παρακάτω δυνατότητες:
  • Με σύγχρονη τηλεκπαίδευση: Παρακολουθείτε ζωντανά σε πραγματικό χρόνο (real time) τα μαθήματα και συμμετέχετε ενεργά στην ψηφιακή τάξη, αλληλεπιδρώντας (βλέποντας, ακούγοντας και μιλώντας) με τον καθηγητή και τους υπόλοιπους σπουδαστές της τάξης σας.
  • Με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση: Χάσατε ένα ή και περισσότερα μαθήματα; Κανένα πρόβλημα! Όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται, επομένως έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα μαθήματα που χάσατε από το δικό σας τμήμα, όποτε και όσες φορές θέλετε! Και φυσικά, μπορείτε να κάνετε όσες επαναλήψεις επιθυμείτε, βλέποντας ξανά τα προηγούμενα μαθήματά σας!

Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ για την παρακολούθηση των μαθημάτων με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση στο Speak English Now;

Για την σύγχρονη τηλεκπαίδευση θα χρειαστείτε έναν σταθερό υπολογιστή (ή laptop) με σύνδεση ADSL Ίντερνετ, μία web camera, μικρόφωνο και ηχεία (ή headset). Με αυτόν τον εξοπλισμό, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τα μαθήματα, να βλέπετε και να σας βλέπουν σε πραγματικό χρόνο οι καθηγητές, να συνομιλείτε μαζί τους και γενικότερα να συμμετέχετε στα μαθήματα σαν να βρίσκεστε στην  αίθουσα διδασκαλίας.
Για την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση θα χρειαστείτε μόνο έναν σταθερό υπολογιστή (ή laptop) με σύνδεση ADSL Ίντερνετ και με συνδεδεμένα τα ηχεία ή τα headset σας.

Πώς εξακριβώνετε το επίπεδο κάθε σπουδαστή;

Για να εξακριβωθεί το επίπεδο ενός σπουδαστή, χρησιμοποιούμε γραπτό κατατακτήριο test. Για τους αρχάριους σπουδαστές δεν χρειάζεται κατατακτήριο test. Αν έχετε έστω και λίγες γνώσεις Αγγλικών, κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ το κατατακτήριο test Αγγλικών, βρείτε το επίπεδό σας και κερδίστε 20 € !!

Θα χρειαστώ βιβλία για τα μαθήματα Αγγλικών στο Speak English Now;

Ναι, για τα βιβλία που θα χρειαστεί να έχετε, θα ενημερωθείτε από τους καθηγητές σας την πρώτη ημέρα των μαθημάτων.

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα; Πόσο χρόνο θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι να ξεκινήσουν τα μαθήματα;

Τα μαθήματα ξεκινούν με την ολοκλήρωση της συγκρότησης του τμήματος και με χρονικό όριο την ημερομηνία λήξης της προσφοράς που αναγράφεται στο πάνω μέρος κάθε ταχύρυθμου προγράμματος Αγγλικών για ενήλικεςΟι ημέρες και ώρες των μαθημάτων ορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με τους εγγεγραμμένους σπουδαστές, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες. 
Είναι σημαντικό να κλείσετε τη θέση σας στο τμήμα το 
συντομότερο, προκειμένου να εξασφαλίσετε τα μειωμένα δίδακτρα και την κράτηση της θέσης σας για το αμέσως επόμενο τμήμαΌσο καθυστερείτε δηλαδή την εγγραφή σας, δεν θα προλάβετε να μπείτε στο επόμενο τμήμα επειδή καλύπτονται οι θέσεις από άλλους ενδιαφερόμενους κει είναι πιθανό να μην ισχύουν πλέον οι προσφορές μας. 
 

Τα δίδακτρα παραμένουν τα ίδια κατά τη διάρκεια του προγράμματος ή αλλάζουν;

Τα δίδακτρα παραμένουν σταθερά και δεν αυξάνονται ούτε 1 ευρώ κατά τη διάρκεια του ταχύρυθμου προγράμματος που έχετε επιλέξει να παρακολουθήσετε.

Ποιο είναι το κόστος των εξετάσεων για τα πτυχία;

Το κόστος των εξετάσεων δεν το προσδιορίζουμε εμείς, αλλά οι διάφοροι φορείς που διοργανώνουν τις εξετάσεις (πχ Cambridge, Michigan κλπ)

Ποια είναι η διαδικασία των αιτήσεων για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας;

Τις αιτήσεις για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας των σπουδαστών μας δεν τις κάνει το Speak English Now, αλλά τις κάνουν απευθείας οι σπουδαστές μας ηλεκτρονικά, στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων εξεταστικών φορέων (πχ Cambridge, Michigan κλπ). Κατά συνέπεια, τα εξέταστρα για τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας τα καταβάλλουν οι σπουδαστές μας απευθείας στους εξεταστικούς φορείς και όχι στο Speak English Now. Είναι σημαντικό βέβαια, ανάλογα με την ημερομηνία λήξης του ταχύρυθμου προγράμματος που θα παρακολουθήσουν στο Speak English Now, οι σπουδαστές μας να μάθουν τις ημερομηνίες των εξετάσεων από τις ιστοσελίδες των αντίστοιχων φορέων, προκειμένου να κάνουν τις αιτήσεις τους εγκαίρως και να μη χάσουν τις προθεσμίες. Για περισσότερες πληροφορίες οι σπουδαστές μας μπορούν να απευθύνονται στους καθηγητές του τμήματός τους.

Μένω στην επαρχία. Υπάρχει εξεταστικό κέντρο στην περιοχή μου;

Οι εξεταστικοί φορείς, έχουν φροντίσει να υπάρχουν εξεταστικά κέντρα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Ακόμα και αν μένετε σε απομακρυσμένη περιοχή, θα υπάρχει σίγουρα ένα εξεταστικό κέντρο κοντά στην περιοχή σας. 

Τι μπορώ να κάνω που δεν έχω σταθερό ωράριο στη δουλειά μου και δεν θα μπορώ να είμαι συνεπής στα μαθήματα;

Μην ανησυχείτε! Στο Speak English Now όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορείτε να βλέπετε τα μαθήματα που χάνετε από το δικό σας τμήμα, όποτε και όσες φορές επιθυμείτε! Εννοείται βέβαια ότι μπορείτε να κάνετε και τις επαναλήψεις σας βλέποντας όσες φορές θέλετε τα μαθήματα. 

Πότε πρέπει να κάνω την εγγραφή μου;

Το συντομότερο δυνατό προκειμένου να ξεκινήσετε τα μαθήματά σας στο αμέσως επόμενο τμήμα. Όσο δηλαδή καθυστερείτε την εγγραφή σας, αφενός είναι πιθανό να μην ισχύουν πλέον οι τρέχουσες προσφορές μας και αφετέρου ίσως να χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος αναμονής για τη συγκρότηση και έναρξη του τμήματός σας. 
Επικοινωνήστε με το Speak English Now - Αγγλικά για ενήλικες, στο τηλέφωνο 210 8665132 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας και να συζητήσουμε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.
Speak English Now - Αγγλικά για ενήλικες