Suports‎ > ‎

Comitè d'empresa de l'OBC

B. Manifest del comitè d'empresa de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. OBC

 

La temporada 2011-12 del Gran Teatre del Liceu inclou l'obra d’Eduard Toldrà "El giravolt de maig"que està programada per al proper mes de juny al Palau de la Música Catalana. Degut a l'ERO que patiran els treballadors del Liceu, aquesta obra ha estat suprimida. Arran d’aquesta situació, s’ha tramès la petició als responsables de l’OBC perquè es facin càrrec de la producció de l’esmentada obra.

 

Si bé és la nostra obligació complir amb el treball que se'ns assigna, no és menys cert que amb aquesta decisió s’està vulnerant l’ètica i la dignitat professional del nostre col·lectiu. Pensem que és, si més no, poc ètic que haguem de fer una feina que havia estat destinada a una altra orquestra a la qual se l’impedeix portar-la a terme.

 

Eduard Toldrà fou el fundador del que avui és I’OBC. És un orgull per a tots nosaltres commemorar el 50è aniversari de la seva mort, però no en aquestes circumstancies.

 

Volem fer pal·les que el Gran Teatre del Liceu no mereix una baixada de teló de dos mesos, i menys sense tenir en compte la generosa oferta de negociació presentada pels seus treballadors.
 
Ċ
OBC.pdf
(191k)
SOS Liceu,
16 de febr. 2012, 14:03